Kniha týždňa: Plážové poviedky

  • Kultúra a spoločnosť
  • 2. septembra 2013, 09:38
  • Autor:red

Tento týždeň dávame do pozornosti knižnú novinku Gordan – Plážové poviedky (Siniša Novac). Vydalo vydavateľstvo Premedia.

„Turistický” poviedkový román Sinišu Novaca Gordan, s podtitulom Plážové poviedky, vznikol spojením jeho dvoch predchádzajúcich kníh s názvami Plážové poviedky a Gordan sa vracia.
Tvoria ho krátke vtipné príbehy, ktoré sa odohrávajú na pláži jedného nemenovaného chorvátskeho turistického mestečka. Ich hlavným hrdinom je chorvátsky mladík Gordan, ktorý na pláži počas letnej sezóny predáva varenú kukuricu. Spolu s ním dotvára kolorit tejto pláže množstvo postáv a postavičiek. Okrem turistov sú to toaletár Željko, šišiar Dario, lehátkar Bojan, kapitán Zoran, majiteľka plážového bufetu Vesna a mnohí ďalší.
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy,Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541 www.centrumknihy.sk

Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „Kniha týždňa“.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián