SÚŤAŽ: Bacuľka Barbora chce schudnúť 15 kíl vo Fitness SiTy

  • Spravodajstvo
  • 8. augusta 2013, 14:35
  • Autor:inz (v)

V piešťanskom Fitness SiTy odštartovali projekt, ktorý skrášli krivky 31-ročnej bacuľky Barbory Nozdrovickej z Piešťan. Mladá dáma, vyštudovaná odborníčka na aplikovanú matematiku, sa rozhodla skoncovať s nezdravým životným štýlom. Okrem sebazaprenia pri večernom vyjedaní chladničky začala cvičiť pod dohľadom skúseného trénera Fitness SiTy Petra Miezgu. Jej cieľom je schudnúť pätnásť kilogramov. Na začiatku augusta bola jej hmotnosť 123,9 kg pri výške 170 centimetrov.

„Projekt sme odštartovali v našom fitnescentre 1. augusta, keď Barboru diagnostikoval odborník na výživu Libor Javro,“ prezradila Renáta Kardošová z Fitness SiTy. Odborník jej zmeral hmotnosť, výšku, telesný tuk, svaly i vodu v organizme, ale aj hmotnosť minerálov, telesné tekutiny a viscerálny tuk. Tiež zistil, že Barborkine boky majú obvod 140 centimetrov, pás má široký 115 centimetrov, pravá paža dosahuje šírku 40 cm a obvod ľavej paže je o poldruha centimetra väčší. „Súčasťou môjho chudnutia bude špeciálny tréning vo Fitness SiTy. Trikrát týždenne sa budem venovať funkčnému tréningu s trénerom Petrom Miezgom, pri ktorom pôjde aj o cvičenie s vlastnou váhou, tiež budem dodržiavať pravidelný pohyb na bežiacom páse a orbitrekoch.

Fitness SiTy sa nachádza v zrekonštruovaných priestoroch na Dopravnej ulici v Piešťanoch.

Zároveň radikálne zmením jedálniček, takže to, že som nezvykla jesť celý deň, a potom na mňa prišlo večerné vyjedanie chladničky, končí. Začínam sa stravovať v pravidelných intervaloch pomocou krabičkovej diéty, ktorú mi počas trvania projektu poskytla spolupracujúca spoločnosť Piddock (www.dietakrabicky.sk,  0944 155 747 ), takže žiadne problémy s výberom jedál, päť zdravých jedál do dňa. Čo nájdem v krabičke, to zjem s vedomím, že je to múdro a zdravo naprogramované,“ zdôverila sa B. Nozdrovická.

Aby nedošlo k nevhodnému úbytku hmotnosti zo svalov, Barboru po mesiaci chudnutia opäť skontroluje L. Javro z Výživového štúdia (info@ vyzivovestudio.sk, 0915/882 810). Musí totiž docieliť úbytok hmotnosti z tukov, nie zo svalovej hmoty. „Najviac mi asi bude chýbať chlieb, vždy večer som sa naň tešila. Na sladké nie som, skôr mi chutia slané veci ako paličky či pizza. Verím, že odolám rôznym pokušeniam a svoj cieľ, za dva mesiace schudnúť 15 kíl, dosiahnem. Viac schudnúť nechcem, pretože rýchly a veľký úbytok na hmotnosti nebýva zdravý,“ povedala B. Nozdrovická.

Súťaž!!
Úspechy, ale aj pocity tejto Piešťanky pri zdravom chudnutí budeme sledovať i na stránkach Piešťanského týždňa. Traja čitatelia, ktorí si tipnú najpresnejší úbytok váhy našej protagonistky, vyhrajú voľný vstup do Fitness SiTy. Svoje tipy nám môžete posielať buď na adresu redakcie: Teplická 63, 921 01 Piešťany, alebo prostredníctvom e-mailov na adresu: redakcia@piestanskytyzden.sk.


Fitness SiTy sa nachádza v zrekonštruovaných priestoroch na Dopravnej ulici v Piešťanoch. Ide o unikátny priestor s rozlohou 675 m2 so silovou zónou a krásnymi posilňovacími strojmi výbornej slovenskej značky DAFE v špeciálnom farebnom dizajne. Je tu aj kardiozóna a multifunkčný priestor pre precvičovanie funkčného tréningu, v ktorom aktívni ľudia určite ocenia aj v dnešnej dobe čoraz populárnejší crossfit.
Okrem už spomínaných priestorov je tu aj veľká telocvičňa, ktorú možno využiť na skupinové cvičenia zumby, pilates, power jogy, adrenalínového cvičenia insanity, ale aj na samostatný prenájom pre väčšie skupiny záujemcov o rôzne pohybové aktivity. Pre milovníkov skákania na trampolíne sa v telocvični nachádzajú aj malé trampolínky, kde si môžu cvičenci v dospelom veku i malé deti dosýta zaskákať pod vedením skúsených tréneriek. V oddelenej časti zariadenia sa nachádza tichá relax zóna s masážnym stolom a kryosaunou, ktorá je určená pre športujúcich a aktívnych ľudí, pretože poskytuje rýchlu obnovu vitality a výrazne rýchlejšiu regeneráciu po tréningoch alebo súťažných výkonoch.
Otvorené vo Fitness SiTy majú denne, v pracovných dňoch od 6.30 do 21.00 a počas víkendov od 8.00 do 21.00 h. Záujemcovia si môžu prísť ráno zacvičiť a ísť potom do práce s patričnou dávkou adrenalínu v krvi. K dispozícii sú vo Fitness SiTy tréneri aj špecialisti z odboru fyzioterapie. Okrem toho mysleli vo Fitness SiTy aj na najmenších, pretože sa tu nachádza krásny detský kútik. V exponovaných časoch je k dispozícii skúsená opatrovateľka detí, ktorá sa o ne postará, kým si rodičia zacvičia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana