Smrteľné nehody v trnavskom okrese

  • Spravodajstvo
  • 6. augusta 2013, 08:27
  • Autor:KRPZ/red(j)

Polícia v okrese Trnava od piatka do nedele minulého týždňa zaevidovala dve dopravné nehody s tragickým koncom.

Pri prvej dopravnej nehode prišiel v piatok večer o život 70-ročný Trnavčan. Vodič Škody Felície išiel od ulice Bulharskej na Zavarskú cestu v Trnave a pravdepodobne z nepozornosti prešiel do protismeru, zišiel mimo cestu a narazil do stĺpu verejného osvetlenia. Pri nehode došlo k rozsiahlym zraneniam vodiča, ktorým o niekoľko hodín neskôr v nemocnici podľahol. Príčiny tragickej nehody polícia naďalej vyšetruje ako prečin usmrtenia.
K druhej tragickej nehode došlo v nedeľu, 4. augusta, krátko pred 10. Hodinou ráno medzi Trnavou a Špačincami. Vodič VW Golf išiel zo smeru Trnava, keď po prejazde mierne ľavotočivej zákruty prešiel z doposiaľ presne nezistených príčin do protismeru, kde došlo k bočnej zrážke s oproti idúcim autom Dacia Sandero. Pri nehode sa ťažko zranila 59-ročná spolujazdkyňa z VW Golf z Trnavy, ktorá zraneniam na mieste nehody podľahla. Ťažko zranený bol aj 53-ročný vodič VW Golf. Druhý, 44-ročný vodič Dacie bol ľahko zranený. Obaja boli hospitalizovaní sanitkou do trnavskej nemocnice. Alkohol u vodiča Dacie nebol na mieste nehody zistený. Druhému vodičovi bola za týmto účelom odobratá krv. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví.
Aktuality z regiónu i aktuality v samotnom meste Piešťansky, novinky zo sveta športu i kultúry – dočítate sa v Piešťanskom týždni. Aktuálne vydanie nájdete na pultoch svojich predajcov oddnes.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina