Hokejoví fanúšikovia sa môžu tešiť aj na nové sedadlá

  • Hokej / Šport
  • 24. júla 2013, 10:53
  • Autor:Tomáš Horký

Extraligoví hokejisti ŠHK 37 Piešťany začali v pondelok 22. júla druhú časť prípravy na sezónu. V medzisezónnom období došlo k rôznym personálnym a technickým zmenám. O tom, čo je v hokejovom klube nové, nám porozprával prezident ŠHK 37 Jaroslav Lušňák.

► Čo je nové v hráčskom kádri „havranov“?
– V kádri neprišlo k žiadnym veľkým zmenám. Odišli Heňo Ručkay, Urban, Grman a Mrázik, s ktorými sme nepredĺžili zmluvy. Naopak, prišli k nám Marek Biro, Marcel Holovič, Jano Románek, plus máme na skúške Jakuba Hrudíka, Jana Bittnera a Matúša Minárecha. Okolo 25. augusta by sme mali uzatvoriť káder, takže uvidíme, kto zostane.
► Plánujete ešte doplniť mužstvo počas prípravy?
– Doplniť káder už neplánujeme, ale môže sa stať, že sa niekto nový objaví. Minulý rok sa ukázala možnosť dostať do tímu zvučné meno ako bol Tomáš Tatar, ktorý nás naštartoval. Keby sa podobná možnosť naskytla, určite ju zvážime. Bude to závisieť aj od financií.
► Máte už náhradu za zraneného Michala Peška, ktorý vynechá časť sezóny?
– Je pravda, že nás postihli zranenia. Hneď po sezóne išiel na operáciu Martin Chylo, ktorý sa pomaly dáva dokopy a zapojí sa do prípravy na ľade. Mrzí nás zranenie Miša Peška v príprave, je to asi najvážnejšia strata, bude chýbať tri-štyri mesiace. Jeho miesto však vieme ako-tak zaplátať. Ak by to bolo na dlhšie, museli by sme sa po niekom poobzerať.
Viac informácii o novinkách "havranov" sa do dočítate aktuálnom čísle Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina