Futbalové „Vyhasnuté hviezdy“ v Prahe

  • Šport / Futbal
  • 24. júla 2013, 15:31
  • Autor:vh/th

Mužstvo „skrachovaných“ amatérskych futbalistov, ktorí si hovoria Vyhasnuté Hviezdy Dolný Lopašov, sa zúčastnilo priateľského futbalového stretnutia v Prahe, ktoré si spojili s kultúrno-poznávacím zájazdom.

Mužstvo Vyhasnutých Hviezd tvoria chlapi, ktorí kedysi hrávali aktívne futbal za miestny celok. V rámci sviatku sv. Cyrila a Metoda si odskočili na kultúrno-poznávací predĺžený víkend do hlavného mesta Českej republiky. Práve tu mali na sobotný podvečer dohodnuté priateľské futbalové stretnutie so Slovákmi žijúcimi v tejto metropole, ktorých mužstvo funguje pod názvom Rekre Repre No-Stars.
„Do Prahy sme išli najmä pre zábavu, pochodiť pamiatky, vyskúšať chuť pivka a iných špecialít, ktoré sme degustovali vo viacerých podnikoch. Pre nikoho nebude asi prekvapením, že po dvoch dňoch tvrdej ‘kondičnej‘ prípravy sme sa unavili skôr, než prišlo na vzájomné meranie síl oboch mužstiev. Výsledok hovorí jasnou rečou 5:1 v prospech hostiteľov. Výsledok, samozrejme, všetkých trošku škrel, ale všetko opadlo, keď sa na stoly miestnej krčmy priniesla prvá várka chladeného zlata. Aj touto cestou by sme sa chceli poďakovať našim novým kamarátom za pozvanie,“ zhodnotil príjemný víkend jeden z účastníkov zájazdu.
„Dúfame, že sme sa podobnej akcie nezúčastnili poslednýkrát, a ak by mal niekto odvahu vyzvať náš rekreačný tím na nejaké priateľské stretnutie, môže nás kontaktovať prostredníctvom Facebooku,“ hodil na záver rukavicu do ringu pre potenciálnych vyzývateľov jeden zo zakladateľov Vyhasnutých Hviezd.
„Kondično“-poznávacieho výjazdu Vyhasnutých Hviezd v Prahe sa zúčastnili: Peter Belák, Miroslav Hink, Milan Kubiš, Marián Gajdošík, Filip Zemko, Michal Tomiš, Ján Gajdošík, Mário Beblavý, Martin Maška, Miloš Ilenčík, Peter Vrbovský, Martin Šteruský, Marián Barton, Peter Julíny a Marián Vlkovič.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina