Kniha týždňa: Picassov kód

  • Kultúra a spoločnosť
  • 22. júla 2013, 08:22
  • Autor:red

Tento týždeň dávame do pozornosti knižnú novinku Picassov kód. Maliarske príbehy a anekdoty(Kloos Remi, Pero Le Kvet ). Vydalo vydavateľstvo Miloš Prekop – AND.

Ak si kúpite túto knihu, nielenže sa pobavíte na veselých anekdotách o slávnych maliaroch, ale budete mať aj jedinečnú možnosť „zahviezdiť” ich interpretáciou na rôznych vernisážach a večierkoch.

Páni týmto spôsobom môžu vzbudiť obdiv u prítomných dám i nedám, dámy môžu, napríklad, odradiť všadeprítomných plejbojov. Samozrejme, túto knihu si môžete prečítať aj preto, že sa chcete dozvedieť niečo nové, zaujímavé, veselé a podnetné. Príjemný čitateľský zážitok.
Remi Kloos
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy, Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541 www.centrumknihy.sk
Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „ Kniha týždňa“.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina