Kúpte si Piešťanský týždeň, určite sa tam dočítate, že…

  • Spravodajstvo
  • 8. júla 2013, 13:43
  • Autor:red

Týždeň uplynul rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niekto ho prežil na plný plyn, iný možno troška pribrzdil a vychutnal si napríklad šálku voňavej kávy či bylinkového čaju. Redaktori Piešťanského týždňa ani teraz nezaháľali s rukami za chrbtom, naopak – s vystrčeným fotoaparátom cvakali jednu akciu za druhou. Už zajtra sa o tom presvedčíte v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa.

Kukláči zatkli šéfa piešťanskej polície aj zločincov okolo Róberta B.
V Piešťanoch sa uskutočnil zásah špeciálnych jednotiek, ktoré zatkli nielen vedúceho predstaviteľa Policajného zboru v Piešťanoch ale aj  šéfa zločineckej skupiny Róberta B. a jeho ľudí. Razia sa uskutočnila v utorok 2. júla. Mesto bolo v ten deň bolo plné policajtov. Kukláči vraj vyrážali z istého tajného miesta, kde vyčkávali na pokyny z ústredia Národnej kriminálnej agentúry. Zásah bol úspešný.
Poslanci rozhodli, klzisko v centre zostane
Piešťanské mestské zastupiteľstvo sa zaoberalo zrušením ľadovej plochy na Winterovej ulici. Poslanec za stranu Smer-SD Michal Hynek vo štvrtok 4. júla navrhol plochu v tomto roku neobnoviť a rokovať so spoločnosťou ŠHK 37 Piešťany o možnosti verejného korčuľovania na zimnom štadióne. Mestská rada vo svojom rozhodnutí odporučila zastupiteľstvu tento bod neschváliť.
Vrbovské  vetry od A po Z
Multimediálny hudobno-recesistický festival začína každý rok už od pondelka. "Malé" Vrbovské vetry sa odohrávajú až do konca pracovného týždňa pred kultúrnym domom, tie "veľké" zase na futbalovom štadióne. A Piešťanský týždeň bol pri oboch.
Bašovce, Veľké Orvište i Ostrov to rozkrútili vo veľkom – oslavovali 900. rokov
Aj obce Bašovce, Veľké Orvište a Ostrov patrili v roku 1113 do Zoborského opátstva. Zmienka o tom sa nachádza v Zoborských listinách, prvých písomných zmienkach o jestvovavní dedín a miest z nášho okolia. O tom, ako prebiehali oslavy v troch z množstva dávnovekých „zoborských“ dediniek, sa dozviete už v zajtrajšom vydaní Piešťanského týždňa.
Na ranči Colombia demokracia funguje
V zastrčenom kúte myjavských kopaníc objavíme usadlosť s hrubými múrmi. Keď sa odvážime nazrieť dovnútra cez romantický klenbový vchod, zbadáme osoby v tričkách s nápisom a emblémom mestskej polície. Okolo nich sa motajú deti. Žeby sme prišli na stopu utajovanému nápravnému ústavu pre mladistvých?
Mesto zatiaľ bez futbalového partnera
Piešťanskí poslanci na poslednom zasadnutí zastupiteľstva schválili tiež skončenie nájmu na futbalovom štadióne a odstúpenie od zmluvy so spoločnosťou P.F.K. Podľa informácií od primátora mesta Rema Cicutta zatiaľ nikto neprejavil vážnejší záujem o prevádzkovanie štadiónu.
Hokejbalisti Rann Rebels sa konečne dočkali titulu
Na nedávno skončených Majstrovstvách svete v hokejbale vybojovali slovenskí hokejbalisti zlaté a hokejbalistky strieborné medaile. V oboch mužstvách mali zastúpenie aj Piešťany, keď u mužov patril k oporám Martin Haring a ku skvelému výsledku u žien prispela Gabriela Žitňanská. Veľký rozhovor s obidvomi reprezentantmi si môžete prečítať v športovej časti Piešťanského týždňa.
Michálek majstrom Európy
Na Majstrovstvách Európy v kanoistike, ktoré sa konali v Poľskej Poznani, vybojoval zlatú medailu pre piešťanský klub Matej Michálek. Viac o tomto skvelom výsledku, ale aj o ďalších výkonoch piešťanských kanoistov sa dočítate v športe.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina