Kúpte si Piešťanský týždeň, určite sa tam dočítate, že…

  • Spravodajstvo
  • 24. júna 2013, 14:50
  • Autor:red

Týždeň uplynul rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niekto ho prežil na plný plyn, iný možno troška pribrzdil a vychutnal si napríklad šálku voňavej kávy či bylinkového čaju. Redaktori Piešťanského týždňa ani teraz nezaháľali s rukami za chrbtom, naopak – s vystrčeným fotoaparátom cvakali jednu akciu za druhou. Už zajtra sa o tom presvedčíte v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa.

Horel malotraktor aj osobné auto BMW
Piešťanských hasičov zavolali uplynulý týždeň k trom požiarom a dvom dopravným nehodám.  Piešťanoch pravdepodobne opäť vyčíňal podpaľač. V pondelok 17. júna o 22.44 zavolali piešťanských hasičov na Vajanského ulicu, kde niekto pravdepodobne úmyselne zapálil osobné motorové vozidlo BMW 525 D. Keď tam hasiči dorazili, horela motorová časť automobilu. Na zásah použili vysokotlakový aj „cé“ prúd vody. Pri aute už bol majiteľ, mestská aj štátna polícia.
Na Trajane pribudnú nové parkovacie miesta

Na sídlisku Adam Trajan v Piešťanoch sa situácia s parkovaním o niečo zlepší. Prispeje k tomu šesťdesiat nových parkovacích miest.
Výška ceny za prenájom obradnej miestnosti stále na programe dňa
Petičný výbor, ktorý žiada zmeniť všeobecné záväzné nariadenie mesta Piešťany ohľadne výšky prenájmu za obradnú miestnosť zorganizoval na tento týždeň hneď niekoľko protestných stretnutí s občanmi.
Ridžbek Ben získal titul Piešťanský oriešok 2013

Slnečné a horúce popoludnie v piešťanskom mestskom parku patrilo po roku opäť psíkom, ktorých majitelia prihlásili do ďalšieho ročníka tradičného podujatia Piešťanský oriešok. Tentoraz, v sobotu 22. júna, sa nazbieralo až 34 súťažiacich, ktorí súťažili o titul najkrajšieho a najšikovnejšieho orieška.
Na svoje si prišli milovníci dychovky i rocku
Doobedňajšou slávnostnou omšou  oslavy 900. výročia prvej písomnej zmienky o Dubovanoch začínali. A tanečnou zábavou končili. V sobotu 22. júna obec  prichystala pre svojich obyvateľov pestrý program. Na svoje si prišli milovníci dychovej hudby, folklóru, country i world music. 
Podomácky vyrobené traktory uchvátili Chteľnicu

V Chtelnici ste mohli opäť obdivovať podomácky vyrobené traktory. V sobotu 22. júna prilákal druhý ročník tejto nevšednej prehliadky stovky ľudí.
Zuzana Vráblová: Wakeskating nerobím pre výsledky, ale pretože ma to baví!

Zuzana Vráblová strávila dva mesiace v Amerike. Počas nich sa zúčastnila dvoch pretekov, z ktorých jedny vyhrala. Stretla svetové ikony wakeskatingu, ktoré ju učili nové triky a mnoho iného z tohto športu. Vyskúšala si tiež nový štýl jazdenia za skútrom a člnom, ktorý by po návrate rada viac praktizovala aj na piešťanskej Sĺňave. Opýtali sme sa jej ako sa jej v Amerike páčilo a čo chystá v najbližšej dobe.
Futbalisti PFK Piešťany nepostúpili, skončili piati

Postupové nádeje o druhej lige sa Piešťancom začali rozplývať už pred pár týždňami, keď v klube vznikli finančné problémy spojené s odchodom prezidenta PFK Khalila Belmechriho a spravovať ho začali mestskí poslanci. No postup sa im nepodarilo vybojovať ani na trávniku, keďže v posednom kole vo Vrbovom prehrali 0:1 a vedúca juniorka Spartaku Trnava si postup poistila víťazstvom v Nových Zámkoch.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia