Tešte sa na boxerskú šou Tomiho Kida!

  • Spravodajstvo
  • 21. mája 2013, 09:06
  • Autor:ts(j)

Na pódiu Topfestu sa nebude len spievať. Program jubilejného 10. ročníka hudobného festivalu obohatí športová vsuvka. Exhibíciu priamo na stagei predvedie úspešný boxer Tomi „Kid“ Kovács, ktorý možno na súboj vyzve aj odvážlivcov z publika.

Netradičné spestrenie bude mať štvrtkový  program 10. ročníka najväčšieho rockového open air festivalu na Slovensku. Na Topfest mieri náš najúspešnejší boxer Tomi „Kid“ Kovács, ktorý si priamo na scéne rozloží svoj bojový ring.

Návštevníci festivalu, ktorý sa od 27. do 29. júna 2013 uskutoční na letisku v Piešťanoch, sa môžu tešiť na večernú šou slovenského šampióna, ktorý je v profesionálnom ringu dodnes nezdolaný. V rámci nej predvedie základy bojového športu a do ringu pozve aj svojich zverencov z KO Box Club Galanta, aby divákom sprostredkovali reálne súboje.

Tomi napokon sám absolvuje exhibičné zápasy na tri kolá s pozvanými hosťami, pričom podľa organizátorov pôjde o vskutku prekvapivé mená – do ringu sa postavia aj vybraní účinkujúci spomedzi interpretov, ktorí zahrajú na tohtoročnom Topfeste!

Proti Tomimu Kidovi to však budú mať nesmierne náročné, pripomeňme, že slovenský šampión v poloťažkej váhe ťahá šnúru 22 víťazstiev, z toho 14 systémom K.O. Zároveň má na konte titul z majstrovstiev sveta WBF (World Boxing Foundation), ako aj európskeho šampionátu WBO (World Boxing Organization). Tomi zároveň ako náš prvý reprezentant v histórii bojoval o titul v jednej z najsilnejších organizácií, v ktorej pôsobia aj majstri sveta Vladimir Kličko či Manny Pacquiao.

„Sme radi, že Tomi spestrí program Topfestu, veríme, že sa naši priaznivci potešia aj takémuto nehudobnému bonusu. Vieme, že Tomi si nedávno zmeral sily s Jurym z Konfliktu, uvidíme, ako ho potrápia súperi u nás,“ smeje sa Dušan Drobný z organizačného tímu Topfestu.  

Prípravy na jubilejný ročník festivalu, ktorý premiérovo potrvá tri dni, sú v plnom prúde. Hlavnou náplňou Topfestu budú, ako inak, vystúpenia hudobných interpretov. Avizovaným headlinerom podujatia bude britská legenda Iron Maiden. Zoznam účinkujúcich doplnia skupiny Billy Talent, Anti-Flag, Sweet, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Ska-P, Zico Chain, Mystery, Voodoo Six, ale aj českí hostia Čechomor, Tomáš Klus a Maxim Turbulenc. Z domácich interpretov sa predstavia Horkýže Slíže, Polemic, IMT Smile, Desmod, Gladiator, Tublatanka, Konflikt, Slobodná Európa, Arzén, Smola a Hrušky, ako aj Majk Spirit, Rytmus, Ego a ďalší. Pripravený je aj tanečný stan TopTrance, rovnako s kvalitným obsadením.

Permanentky na celé podujatie sú dostupné v sieti Ticketportal, aktuálne sa predávajú za 45 eur. Lístok na štvrtok stojí 40 eur, jednodňová vstupenka na piatok alebo sobotu 25 eur. Pre fanúšikov sú k dispozícii aj posledné kusy VIP permanentiek zahŕňajúcich sedenie na tribúne, klimatizovaný stan, občerstvenie, samostatné splachovacie WC či VIP parkovanie za 120 eur, ktoré je možné zakúpiť už iba na oficiálnej stránke festivalu www.topfest.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 8. mája 2024
Meniny má Ingrida, zajtra Roland