Kúpte si Piešťanský týždeň, určite sa tam dočítate, že…

  • Spravodajstvo
  • 20. mája 2013, 13:46
  • Autor:red

Týždeň uplynul rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niekto ho prežil na plný plyn, iný možno troška pribrzdil a vychutnal si napríklad šálku voňavej kávy či bylinkového čaju. Redaktori Piešťanského týždňa ani teraz nezaháľali s rukami za chrbtom, naopak – s vystrčeným fotoaparátom cvakali jednu akciu za druhou. Už zajtra sa o tom presvedčíte v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa.

CityFest prebral Piešťancov k životu
Mega festival zábavy, hudby, stretnutí a súťaží – CityFest 2013 začal symbolicky hokejom a ním aj skončil. Podujatie, ktoré odštartovalo oslavy 900. výročia prvej písomnej zmienky o Piešťanoch sa nezaobišlo bez krásnych žien a silných chlapov. Na módnej šou chlapi obdivovali modelky, medzi ktorými sa vlnila aj úradujúca vicemiss SR Nikoleta Duchoňová, ženy si zasa prišli na svoje pri autogramiáde Piešťanských havranov. Zaplnené Námestie slobody ale aj priľahlé uličky dali „fleka“ aj revolučnému roku 1989. V rukách účastníkov však tentoraz neštrngali kľúče, ale poháre s pivom.
Z rybačky dráma: auto rybára museli vyťahovať z vody.
Husársky kúsok sa podaril mladému páru z Trnavy, keď sa vybral na rybačku na staré koryto Váhu pri Drahovciach. Počas nočných hodín v pondelok 13. mája mali hasiči plné ruky práce s vyslobodením ich auta po tom, ako sa zdvihla hladina Váhu.
Cenník pohrebných služieb na internete
V minulom čísle Piešťanského týždňa sme upozornili, že cenník pohrebných služieb nie je nikde zverejnený na internete. Od 15. mája ho už možno nájsť na webovskej stránke Služieb mesta Piešťany.
Vedenie futbalistov P.F.K. reaguje na vyjadrenia poslancov
Futbalový klub PFK Piešťany reagoval na článok, ktorý Piešťanský týždeň uverejnil 27. marca pod názvom Na futbalový štadión chcú serióznejšieho partnera. P.F.K. vo svojej reakcii uviedol, že vyjadrenia sú nepravdivé, neúplné a skresľujú pravdu.
Aj Piešťanský týždeň urobil pár očiek do Šeríkovho srdca
Umeleckí kováči, tkáčky, keramikári, šperkári, čipkárky, výrobcovia fujár aj lipových lyžičiek, drevených stolčekov, maliari, šičky, medovnikári, kožušníci, tokári, raziči mincí a ešte mnohí iní zruční majstri svojho remesla zavítali na tri dni do Piešťan.
Od piatka 17. mája až do nedele  19. mája si rozložili svoje stánky na kúpeľnom ostrove a ponúkali svoje výrobky. Ale aj poúčali a ukazovali svoj fortieľ. „Práve zhotovujem košík v tvare sliepočky z oceľového žíhaného drôtu. Po dokončení ho nastriekam silikónovým olejom a pol roka je pokoj s jeho údržbou,“ poučila nás plavovlasá drotárka z Trenčína, Darina Sabová.
Tréner PFK Michal Krajčovič: Najťažší zápas je ten najbližší
Futbalistom PFK Piešťany sa v prebiehajúcej sezóne ako nováčikovi tretej ligy veľmi darí. Po jesennej časti boli na druhom mieste a na v súčasnosti sa doposiaľ pohybovali okolo prvých troch miest, pretože vrch tabuľky je veľmi vyrovnaný a bojuje sa o každý bod. No po poslednom prehratom zápase v Nemšovej klesli na piate miesto a na lídra zo Serede strácajú tri body. Paradoxom je, že na jar sa darí Piešťancom viac na súperových ihriskách ako doma. Momentálne je PFK v tabuľke tretí. Na účinkovanie a aktuálny stav v kabíne sme sa opýtali trénera Michala Krajčoviča.
Plavci ŠPK Kúpele s medailami na ORCA Cupe
Plavci ŠPK Kúpele Piešťany sa zúčastnili počas víkendu od 10. do 12. mája na ORCA Cupe 2013 v Bratislave, čo sú medzinárodné plavecké preteky. Piešťanským reprezentantom sa podarilo vybojovať jedenásť medailí.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana