Truck aréna sa už napĺňa truckami aj bohatým programom

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 13. mája 2013, 11:33
  • Autor:ts/red

Autocamp Lodenica Piešťany sa aj tento rok naplní nielen parádnymi truckami,ale aj zaujímavým programom od 14.-15. júna 2013

Zaujímavým spestrením sprievodného programu na Truck aréne budú RC modely truckov, ktoré si našli veľkú popularitu u malých i veľkých návštevníkov podujatia. Minulý rok sa camp Lodenica rozrástol o niečo nového a atraktívneho z teamu RC Auta Hobby Klub Kobylí. Boli to naozaj skvosty, nakoľko sa jedná o produkty luxusnej nemeckej značky Scale Art, ktorá distribuuje svoje luxusné modely ako spracovaním, tak i cenovo pre vyhlásené značky ťahačov Mercedes Benz a MAN. Ako novinku tento rok uvidíte RC Scania T 580 V8 tandem súprava s maľbou airbrush motív Pearl Harbor  a od skutočného ho nebudete môcť takmer rozoznať, ako je vidieť aj na fotografii. Zistíte to len na základe veľkosti 🙂 Nebude chýbať rôzna stavebná technika taktiež vybavená hydraulikou. Celkový počet modelov, ktorý sa Vám v campe Lodenica predstaví počas Truck arény je cca 30 a obsluhuje ich 20 ľudí. Modely budú samozrejme na modelovej ceste, kde budú 2 funkčné sklady s nákladkou a výkladkou vozidiel a z toho bude mať jeden aj nakladacie rampy. Ďalej bude kopa hliny, ktorú budú modely nakladať a rekultivovať, stavebná technika a následne sklápačky odvážať na určené miesto.
Sobotnú časť podujatia ozvláštni koncert Rytmusa. Jeho vystúpenie v rodných Piešťanoch vám prinesie generálny partner podujatia AZ Auto s.r.o.
Okrem toho sa môžu fanúšikovia tešiť na darček v podobe nealko nápoja od Simei a tí, ktorí si zakúpia vstupenky v predpredaji aj na pivko Bakalář zadarmo. Samozrejme nebudú chýbať nádherné airbrushové silné trucky, bodypainting, miss mokré tričko, silní strongamani, boj v bahne, detské mestečko, kolotoče, RC modely truckov a slovenské hudobné skupiny HEX, SENZUS, BUKASOVÝ MASÍV, ŽOBRÁCI, KREDENC, BLACK DIAMOND, THE DOWNHILL, WILD PEOPLE. Tiež sa môžete tešiť na českého známeho speváka, herca Jozefa Laufera.
Sobotným programov vás bude sprevádzať známy moderátor Michal Hudák.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea