Novinky z „kuchyne“ havranov

  • Hokej / Šport
  • 10. mája 2013, 16:34
  • Autor:zdroj: shk37piestany.sk

V utorok 14.mája sa po prvýkrát stretnú v rámci letnej prípravy hokejisti ŠHK 37 Piešťany.“Havranom“ bude počas najbližších šiestych týždňov ordinovať tréningové dávky dvojica Milan Klement a Roman Sýkora, ktorá viedla tím aj v minuloročnej, pre nováčika Extraligy, úspešnej sezóny. Tá je však už minulosťou a začína tvrdá príprava na novú, ktorú budú absolvovať piešťanskí hokejisti v domácom, dobre známom a overenom prostredí.

Káder zostáva relatívne zachovaný, s menšími obmenami. Dnes je isté, že do prípravy sa nezaradia traja obrancovia – Vladimír Urban, Andrej Mrázik a Kristián Grman, ktorý sezónu dohrával na hosťovaní v Martine.
Zranenia si momentálne doliečujú Tomáš Tomek, Martin Chylo a Martin Škadra, u Mateja Cuníka je situácia zložitejšia, po vážnom zranení krčnej chrbtice absolvuje rehabilitáciu a čas ukáže, či sa zapojí do prípravy na novú sezónu.
Otázna je účasť na spoločnej príprave aj u bratov Ručkayovcov, ktorí nie sú s klubom dohodnutí na znení pokračovania zmluvy na základe uplatnenej opcie zo strany klubu.
Prípravy sa teda záčastnia z minulosezónneho kádra – brankári: Tomáš Tomek, Jozef Ondrejka a Matej Kičina,
obrancovia: Adrián Kolník, Tomáš Bučka, Adam Drgoň, Richard Filip, Martin Škadra, Antonín Hruška, Tomáš Brňák, Jakub Machač, ktorý minulú sezónu laboroval so zraneným kolenom a Matej Cuník, u ktorého je otázny jeho súčasný zdravotný stav.
útočníci: Michal Peško, Peter Šišovský, Michal Toman, Václav Stupka, Marek Mertel, Samir Saliji, Martin Chylo, Matej Mišura, Filip Hudec, Jozef Haring, Tibor Melichárek, Vladimír Nemec a s otáznikom Jakub Ručkay a Henrich Ručkay.
Na skúšku, s tým, že absolvujú letnú prípravu a na ľade zabojujú o miesta v zostave prichádzajú do obrany Jakub Hrudík (HK Nitra/HC Nové Zámky), Jan Bittner (HC Litvínov/Patriot Budapest), Marek Biro (Dukla Trenčín/HC´05 Banská Bystrica), Matúš Minarech (EHC Freiburg) a Matej Svetlík (junior ŠHK 37 Piešťany).
Do útoku sú s klubom dohodnuté staronové posily – Marcel Holovič (HK36 Skalica) a Ján Románek (HC Prešov 07), ktorí sa taktiež zapoja do letnej prípravy, ako aj Martin Krajčík (junior ŠHK 37 Piešťany).

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida