City Fest odštartuje oslavy 900.výročia Piešťan

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 17. apríla 2013, 17:36
  • Autor:ts/red

Pri príležitosti 900. výročia prinášajú organizátori, ktorými sú mesto Piešťany, B&R GROUP s.r.o. a RUKAHORE agency multižánrový open air festival. Konať sa bude 17.-19. mája na Námestí slobody a Rázusovej ulici v Piešťanoch. Práve umiestnenie do tohto výnimočného priestoru odzrkadľuje posolstvo festivalu. Podujatie má byť pre ľudí a o ľuďoch, pretože práve oni tvoria mesto a jeho atmosféru. Podujatie je taktiež o vytváraní partnerstiev a preto sme sa aj my rozhodli spojiť svoje organizácie do spoločného projektu.


„Areál city festivalu je pripravený s citom, svojou atraktivitou v samotnom centre a sociálnou vybavenosťou ponúkne návštevníkom nadštandartný komfort, v ktorom nebude chýbať ani zóna pre najmenších“  uviedol Ján Románek manažér podujatia z agentúry B&R GROUP.

Promotérom celej akcie je Michal Procházka z Rukahore agency, ktorý zabezpečuje umelcov – kapely pre festival a promuje eventy aj za hranicami našej republiky. Program festivalu tvorí hudba rôznych žánrov, keďže naším cieľom je osloviť všetky vekové kategórie, aby bolo 900. výročie Pieštan oslavou naozaj pre všetkých. Piatok sa bude niesť v duchu folku, popu a rocku, sobota ponúkne aktuálne hudobné trendy a rôzne žánre tanečnej hudby, v nedeľu si na svoje prídu priaznivci folklóru a country. Návštevníkov čaká bohatý sprievodný program, v ktorom hlavným ťahákom bude bike show a balónová fiesta spojená s nočným nafukovaním balónov, barmanská fire show a mnoho ďalších zaujímavých vystúpení a súťaží. Michal Procházka nám prezradil, že už teraz sa môžeme tešiť na zaujímavé mená ako DESMOD, EGO, ale detailný program organizátori plánujú zverejniť až v najbližších dňoch.


„Možnosť zapojiť sa do projektu sme ponúkli aj ďalším organizáciám, takže na svoje si prídu aj priaznivci športu. Havrani aj Čajky chystajú autogramiádu a projektu sa zúčastní aj Hotelová akadémia“ povedal Ján Románek exkluzívne pre Piešťanský týždeň, ktorý je hlavným mediálnym partnerom podujatia.

Informácie o festivale môžete sledovať na oficiálnej webstránke festivalu www.cityfestpiestany.sk

 

Podujatie je pre všetkých návštevníkov úplne zadarmo.

TEŠÍME sa na VÁS PIEŠŤANY..

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína