AUTOcentrum na Obchodnej ulici vám vymaže vrásky z tváre

  • Spravodajstvo
  • 5. apríla 2013, 10:03
  • Autor:inz (v)

PIEŠŤANY – Pokazil sa vám motor, nefunguje prevodovka, centrálne zamykanie či klimatizácia? Po zime si potrebujete prezuť pneumatiky a na výtlkoch ste si zničili tlmiče? Vaše auto potrebuje generálku alebo by ste si chceli dopriať komfort a namontovať doň nezávislé kúrenie? Nechajte to na odborníkov z AUTOcentra Piešťany, ktoré sídli na Obchodnej ulici. Pod jednou strechou tu školení technici nájdu riešenie a za príjemnú cenu odstránia každú poruchu. Ešte pritom aj získate. Jar i zákazníkov tu totiž vítajú s 10-percentnou zľavou na všetky servisné práce.

Autoservis ponúka opravy osobných a úžitkových vozidiel, výmenu náplní, olejov a filtrov, tiež tlmičov a výfukových systémov, ale aj čapov, riadenia a ramien. Nielen v klasickej medicíne, ale aj tu je najdôležitejšia diagnostika porúch. Ak v noci slabo vidíte, niekedy stačí len vyleštiť svetlomety, inokedy treba vymeniť celé autosklo, lebo aj drobné poškodenie čelného skla môže zapríčiniť nepredvídanú udalosť. Ak potrebujete pred letnou dovolenkou skontrolovať a prečistiť klímu v aute či vykonať jej servis, v AUTOcentre ste na správnom mieste.

Autoservis ponúka opravy osobných a úžitkových vozidiel, výmenu náplní, olejov a filtrov, tiež tlmičov a výfukových systémov, ale aj čapov, riadenia a ramien

Máte dieťa, ktoré vám rozlialo fľašku s mliekom na sedačku a tá zapácha? Liekom je ozón, ktorým v tejto prevádzke dezinfikujú interiér. To všetko na osobných, úžitkových automobiloch i ťahačoch. Profesionálnym zariadením ATF 3500 vám tu vymenia olej v automatickej prevodovke a zároveň ju aj prečistia. Elektroodborníci sa postarajú o vaše autoalarmy, imobilizéry, LED – denné svietenie, parkovacie senzory, HANDS FREE – telefónne sady, vyhrievanie sedadiel i centrálne zamykanie. V Piešťanoch je AUTOcentrum jediným zmluvným partnerom na servis nezávislých kúrení Webasto a Eberspracher. Zaoberajú sa nielen montážou, ale aj diagnostikou týchto kúrení.
Už nastupuje jar a s ňou treba pouvažovať aj o prezutí vášho vozidla. V pneuservise tu zabezpečia aj vyvažovanie, opravia defekty, predajú pneumatiky či plechové a hliníkové
disky. To všetko v už spomínanej desaťpercentnej zľave, ktorá potrvá až do konca apríla. Pracovníci tejto prevádzky vám poradia, odstránia poruchu a nájdu najvhodnejší variant riešenia.

Obchodná 13, 921 01 Piešťany
tel.: 0915/036 999, 0902/618 727
e-mail: autocentrum@gps-autoalarmy.sk
www.gps-autoalarmy.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola