„Havrani“ prehrali po nájazdoch, Zvolen má finálový mečbal

  • Hokej / Šport
  • 30. marca 2013, 19:34
  • Autor:M. Sarvaš

„Havrani“ nedokázali vo Zvolene vyhrať v piatom semifinálovom zápase, keď po riadnej hracej dobe bolo nerozhodne – 1:1, v predĺžení sa nerozhodlo a na nájazdoch boli úspešnejší domáci hráči. Sériu tak vedie HKm Zvolen 3:2 a pokračuje sa v pondelok v Piešťanoch.

V prvej tretine sa ujali vedenia domáci hokejisti HKm Zvolen, keď predviedli nacvičený signál a po vyhratom buly naskočil Podkonický zo striedačky na červenú čiaru, kde dostal ideálnu prihrávku od Čierneho a po krásnom blafáku skóroval.
Piešťanci vyrovnali gólom Jakuba Ručkaya, ktorý zakončoval do odkrytej bránky Zvolenu po tom, ako jeho mladší brat Henrich prešiel cez celú ľadovú plochu. Gól padol počas piešťanského oslabenia.
V poslednej tretine sa väčšinu času hralo pred piešťanským gólmanom. "Havrani" však ohrozovali domácich z rýchlych protiútokov. Po 60 minútách stále nebolo rozhodnuté, a tak nasledovalo predĺženie. Počas neho držali puk viac Zvolenčania, no Tomeka vážnejšie neohrozili. Gól počas predĺženia nepadol a nasledovali samostatné nájazdy.
Do piešťanskej bránky sa postavil Ondrejka aj napriek tomu, že v zápase sa Tomekovi veľmi darilo. Zvolenského gólmana Piešťanci neprekonali ani raz, zatiaľ čo domáci prekonali piešťanskú "dvojku" dvakrát po sebe. A tak bolo o víťazovi rozhodnuté.
((myvideo:1))
Séria pokračuje v pondelok v piešťanskej Easton Arene o 18.00 hod.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina