Wakeskaterka Zuzana Vráblová športovkyňou roka

  • Šport
  • 27. marca 2013, 08:58
  • Autor:M. Sarvaš

Vráblová športovkyňou roka
V piatok sa v Kultúrno-spoločenskom centre Fontána uskutočnilo odovzdávanie cien pre najlepších športovcov mesta Piešťany za rok 2012. Športovcom roka sa stala majsterka sveta vo wakeskate Zuzana Vráblová, v junioroch prebral cenu veslár Richard Vančo. Najlepším kolektívom sa stali „havrani“.
Aj napriek tomu, že Čajky neboli nominované v kategórii kolektívov, od primátora mesta Rema Cicutta prebral tréner basketbalistiek Martin Pospíšil špeciálnu cenu. Ceny si odniesli aj žiačky Klubu vodného póla Kúpele Piešťany a družstvo žien Tenisového klubu Kúpele Piešťany.

V jednotlivcoch bolo predvídateľné, kto dostane cenu športovec roka, pretože wakeskaterka Z. Vráblová dosiahla minulý rok najväčší úspech, aký si môže športovec priať – stala sa majsterkou sveta, Európy i Slovenska. Z dospelých boli ďalej ocenení horský cyklozjazdár Lukáš Učeň, veslár Lukáš Babač, cestní cyklisti Vladislav Janovjak a Róbert Mitošinka, tenista Lukáš Lacko, automobilový pretekár Patrik Nemec, stolný tenista Ján Riapoš, tenistka Magdaléna Rybáriková, hokejový brankár Tomáš Tomek a zápasník Martin Hauser.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián