Viac Slovenska v piešťanských kúpeľoch

  • Spravodajstvo
  • 27. marca 2013, 10:14
  • Autor:red(m)

Kaviareň Kantína sa dlhé roky teší vysokej popularite a vysokej návštevnosti domácej i zahraničnej klientely. Vďačí za to predovšetkým svojej atraktívnej polohe – je len na skok od Kolonádového mosta, no pritom s krásnym výhľadom na dominantu Kúpeľov Piešťany – hotel Thermia Palace. Vidieť tiež na obľúbenú fontánu prezidentov, prekrásny park aj kvetinové záhony medzi kúpeľnými domami Napoleón. Kantínu však hostia vyhľadávajú aj pre jej kvalitný sortiment, kultúrny program a príjemnú obsluhu.

V tomto roku je  cieľom Kúpeľov Piešťany vylepšiť repertoár a interiér tejto obľúbenej kaviarne. Od apríla nájdete v jej menu viac slovenských domácich špecialít a predovšetkým domáceho vína  a piva. „Chceme našim klientom ponúknuť viac Slovenska, kvalitnejšiu  gastronómiu a príjemnejšiu atmosféru“, povedal Hans Dieter Bergmann,  marketingový a obchodný riaditeľ Kúpeľov Piešťany.

Interiér bude dýchať ručne vyrobenou výzdobou šikovných slovenských remeselníkov a poľovníckymi trofejami z okolitého piešťanského revíru. Súčasťou nového menu budú aj  denné polievky, cestoviny, či zákusky na slovenský spôsob.

Pri tejto príležitosti dostáva Kantína aj svoje nové meno  „VIVO Slovenské špeciality“. Nové logo je  v prírodných odtieňoch zelenej farby, ktoré harmonizujú s naturálnym prostredím pokojného Kúpeľného ostrova. Víno a pivo, od ktorých je názov odvodený, budú dominantným produktom novej ponuky. Atmosféru a autentickosť novej slovenskej tváre VIVO posilnia aj pravidelné kultúrne zážitky  pre kúpeľných hostí a návštevníkov. Každý týždeň  budú môcť počuť slovenské ľudové piesne a  každý mesiac sa môžu tešiť na pravú slovenskú zabíjačku.

0 Shares

Najnovšie správy

Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola