Piešťanské cesty majú zhltnúť 650-tisíc eur určených na nový bazén

  • Spravodajstvo
  • 26. marca 2013, 08:11
  • Autor:ip

Stav piešťanských ciest po zime poriadne znepríjemňuje život vodičom. O riešení tohto problému diskutovala začiatkom marca menšia skupinka poslancov s primátorom mesta.

Komisia zastupiteľstva pre rozvoj mesta sa priklonila k možnosti financovať opravy komunikácií z peňazí, ktoré mesto dostalo za predaj pozemkov pod bývalou čerpacou stanicou Fuel. Túto myšlienku podporila v hlasovaní i mestská rada.
"Prvé stretnutie na radnici bolo pre nás podnetné, pretože sme si vysvetlili technické parametre opráv a tiež sa diskutovalo o tom, či zoberieme úver alebo uvoľníme financie za Fuel. Poslanecký kolega Jozef Chudý (Smer-SD) mal ambície, že pripraví inú možnosť riešenia opráv komunikácií. Zo stretnutia komisie sa však ospravedlnil. Možno s nejakou alternatívou vystúpi na zastupiteľstve," uviedla pre Piešťanský týždeň predsedníčka Finančnej a podnikateľskej komisie Jana Bartošová.
Aj o tom, prečo si nechce radnica zobrať úver na opravy ciest, sa dočítate v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa, ktoré je v predaji oddnes.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián