Piešťany vyhrali vo Zvolene po nájazdoch a vyrovnali sériu

  • Hokej / Šport
  • 23. marca 2013, 20:41
  • Autor:M. Sarvaš

Piešťanci si v druhom semifinálovom dueli vo Zvolene dokázali vytvoriť dvojgólové vedenie – 3:1, ale domáci dokázali vyrovnať, a tak nasledovalo predĺženie. V ňom sa o víťazovi tiež nerozhodlo a nasledovali nájazdy, v ktorých napokon rozhodol o výhre „havranov“ Tibor Melichárek. Piešťany teda vyrovnali stav série na 1:1 a pokračuje sa v utorok v Piešťanoch.

Do dnešného druhého semifinálového stretnutia Zvolen – Piešťany vstúpili domáci Zvolenčania opäť aktívnejšie. Skóre však otvorili "havrani" po spolupráci Melichárka a Škadru si gól pripísal Nemec. Do konca prvej časti sa už skóre nemenilo.
Zvolen vyrovnával v druhej tretine na 1:1 po vlastnom góle Piešťancov. Zvolenčan Škvaridlo rozohrával puk spoza brány a od Škadrovej korčule sa odrazil rovno medzi Tomekove betóny. Hokejistom ŠHK 37 sa však poradilo ešte pred koncom druhej časti zvýšiť na 2:1, počas vlastného oslabenia – Haring unikol a dostal sa do nájazdu, ktorý nekompromisne premenil.
V tretej časti zvyšoval na 3:1 pre Piešťany Henrich Ručkay, ale Zvolenčania odpovedali dvoma gólmi a tak bolo vyrovnané – 3:3. Záverečnú tretinu vyhrali Zvolenčania 2:1 a tak sa stretnutie dostalo do predĺženia a neskôr vyvrcholilo v samostatných nájazdoch.
V samostatných nájazdoch uspel Henrich Ručkay, ale Zvolenčania tiež dokázali skórovať. Napokon o víťazstve Piešťan rozhodol Tibor Melichárek.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián