Thermia Palace Kúpeľov Piešťany je jednotkou na trhu

  • Spravodajstvo
  • 13. marca 2013, 09:45
  • Autor:red(m)

Historicky najbohatší a nepochybne najkrajší hotel Kúpeľného ostrova Danubius Health Spa Rezort Thermia Palace***** sa stal víťazom súťaže spoločnosti FIT Reisen v kategórii „Best Health & Spa Resort“. Prvú cenu v hodnotení 4. ročníka ceny Zdravie a Wellness v kategórii „Najlepší hotel v kategórii zdravie a wellness“ udelili predstavitelia FIT Reisen na základe hodnotení hostí a klientov. Zástupcom Slovenských liečebných kúpeľov, a.s. odovzdali toto ocenenie počas turistického veľtrhu ITB v Berlíne za účasti nemeckých i svetových novinárov a tour operátorov.

Cieľom ceny FIT Health & Wellness Award  je získať prehľad o spokojnosti klientov. Hodnotí sa vybavenie hotela, kvalita služieb, ako aj ponuky v oblasti wellness a starostlivosti o zdravie. „Chceme sa touto cestou hotelom poďakovať za výnimočnú ponuku. Aj vďaka nej si môžu hostia spoločnosti FIT užívať vynikajúcou kvalitu a komfort, “tvrdí Claudia Wagner, konateľka FIT Riesen.
Thermia Palace je stelesnením tradície, štýlu a elegancie. Tento päťhviezdičkový secesný skvost sa nachádza v južnej časti Kúpeľného ostrova, v blízkosti prameňov termálnej vody a sírneho bahna a je priamo prepojený s kúpeľným domom Irma Health Spa. Hostia si môžu vybrať z viac ako 60 kúpeľných procedúr. Kúpeľní lekári sú známi svojou odbornosťou a vynikajúcimi medicínskymi službami. Rovnako ako kúpeľní fyzioterapeuti a maséri.
Medicínske štúdie kúpeľnej liečby v Kúpeľoch Piešťany v oblastiach balneológie a reumatológie prebiehajú v úzkej spolupráci s Fakultou fyzioterapie v Trnave a univerzitami v Bratislave a Prahe. Tieto štúdie dokazujú blahodarné účinky komplexnej kúpeľnej liečby.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava