MFK Vrbové chce skončiť v prvej desiatke

  • Šport / Futbal
  • 6. marca 2013, 09:14
  • Autor:ps/ms

Futbalisti MFK Vrbové prezimovali v západnej skupine tretej najvyššej súťaže na Slovensku po jeseni na 11. mieste so ziskom 18 bodov, len tri body od posledného miesta. V odvetných zápasoch si trúfajú umiestniť sa do desiatej priečky, aby si zabezpečili účasť v tretej lige aj v budúcej sezóne, v ktorej sa bude rozhodovať o účasti v ročníku 2014/2015, keď reorganizácia súťaží od druhej ligy postupne zasiahne aj nižšie súťaže.

Vrbovčania mali na jeseň najslabší útok a dali len jedenásť gólov, v tabuľke pravdy boli predposlední, avšak mali tretiu najlepšiu obranu – dostali 16 gólov.
Počas zimnej prestávky, ktorá trvala štyri mesiace, absolvovali zverenci trénera Konštantína Šimu a asistenta Petra Gažíka prípravu v domácich podmienkach, využívali posilňovňu, naháňali kondičku v prírode i v telocvični a využívali aj rehabilitáciu spojenú s vodoliečbou. Odohrali päť prípravných zápasov na umelej tráve so súpermi z nižších súťaží. Vo všetkých zvíťazili s celkovým skóre 16:4. Góly si pripísali: Sumer 4, Andrísek 3, Zsolnay, Juraj Piršel a Kurinec po 2, Štora, Matuský a Mišura po 1.
Z jesenného kádra MFK odišli Peter Kumančík, ktorý sa vrátil po hosťovaní späť na Myjavu, a Koyš, ktorý zatiaľ netrénuje s mužstvom.
Viac sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava