Poslanci kritizujú pomalé tempo práce Rezortu Piešťany

  • Spravodajstvo
  • 5. marca 2013, 10:27
  • Autor:ip

Pred poslancov na mestskom zastupiteľstve sa postavila i riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany Katarína Hallová. V stredu 27. marca informovala ich o činnosti organizácie za rok 2012.

Zástupcovia mesta najviac kritizovali nefunkčnosť internetovej stránky, pomalý rozbeh rezortu a nevyužívanie sociálnych sietí na informovanie verejnosti.
Katarína Hallová v úvode stretnutia povedala: „Rezort Piešťany založilo vo februári roku 2012 a sedem členov. Výška vybraných financií predstavovala sumu 45-tisíc eur a rovnakú dotáciu sme dostali z ministerstva. V minulom roku sme teda hospodárili s celkovým rozpočtom 90-tisíc eur. V júli sme podpísali zmluvu a prijali finančné prostriedky. Ja som do funkcie výkonnej riaditeľky nastúpila 23. júla. Potom nasledovalo prihlasovanie organizácie na príslušných úradoch a poisťovniach. Prvá cesta rezortu smerovala na olympiádu v Londýne pod záštitou Slovenskej agentúry pre cestovný ruch.“
Viac sa dočítate v najnovšom čísle Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda