Súťažte s kapelou Horkýže Slíže!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 20. februára 2013, 08:36
  • Autor:red/inz(m)

Už o dva týždne vyštartujú Horkýže Slíže na najväčšie turné vo svojej histórii. S fanúšikmi oslávia dvadsať rokov na hudobnej scéne a jednou zo zastávok bude v sobotu 2. marca zimný štadión v Piešťanoch.

Aj keď sú „Slíže“ známe svojim zmyslom pre humor, prípravy na turné berú vážne. Počas koncertu zaznie 25 piesní, ktoré budú mapovať celú históriu kapely. Rovnocennou zložkou koncertu sa stane originálna a nápaditá scéna, využívajúca najnovšie technické vymoženosti. Rozsiahly svetelný park obsahuje až 150 reflektorov, efektov a dve pohyblivé projekčné plátna. Hlavným motívom scény budú zväčšené prvky kúzelného VW karavanu, ktorý sa objavil na obale ich posledného radového albumu St. Mary Huana Ganja. Kapela fanúšikov zvezie krajinou svojej histórie a pesničiek a pritom sa budú viezť na palube ich dodávky.
Celú show chystá štáb, ktorý tvorí viac ako 70 ľudí! Na cesty so Slížmi vyrazí viac ako 15 áut a dva kamióny s technikou. Celé turné štartuje už 28. februára 2013 v Incheba Aréne a zastávka v Piešťanoch na zimnom štadióne je naplánovaná na 2. marca od 19.00 hodiny. Okrem kapely Horkýže Slíže sa na vás tešia aj špeciálni hostia turné – Slobodná Európa a skupina Dilemma.
Vstupenky sú v predaji za sedem eur (viac na www.agenturaduna.sk) a na mieste sa budú predávať za deväť eur.


SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky na „Slíže“
Súťažte a zúčastnite sa koncertu kapely Horkýže Slíže, ktorý sa uskutoční 2. marca na zimnom štadióne v Piešťanoch. Stačí správne odpovedať na otázku:
„Ako sa vlastným menom volá spevák Kuko z Horkýže Slíže?“ a dvaja vyžrebovaní šťastlivci získajú po dve vstupenky.
Odpovede nám môžete posielať do 24. februára na korešpondenčnom lístku na adresu redakcie: Teplická 63, 921 01 Piešťany, alebo zaslaním SMS v tvare: sutaz (medzera)win(medzera)HS(medzera)správna odpoveď(medzera)váš telefonický kontakt na číslo 7037.



Videoklip k piesni Terárium z nového albumu St. Mary Huana Ganja.


zdroj: youtube.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika