Kniha týždňa: Samoliečba zápalových chorôb

  • Kultúra a spoločnosť
  • 11. februára 2013, 07:20
  • Autor:red

Dávame do pozornosti a odporúčame jedinečnú publikáciu Samoliečba zápalových chorôb (Štefan Zakuťanský) . Vydavateľ: Štefan Zakuťanský.

Autor v knihe predstavuje vlastnú  metódu liečby“ hĺbkovú masáž“.  Zakuťanského samoliečebnou metódou  sa dajú liečiť zápaly v ľudskom tele: nádcha, chrípka, angína, astma, cukrovka, choroby trávenia, alergie  a mnoho a  mnoho  ďalších. Zápaly sa podieľajú až na 80% chorobnosti. Pán Zakuťanský objavil a opísal zápalová ložiská v ľudskom tele, o ktorých sa doposiaľ nedalo nikde dočítať ani dozvedieť. Naučiť sa Zakuťanského  spôsob samoliečby nie je ťažké. Táto praktická príručka dokonale vysvetľuje všetko, čo sa dá o tejto metóde vedieť a ako si ňou pomôcť pri zdravotných ťažkostiach.
Pán Zakuťanský objavil fungujúci prírodný zákon, ktorý funguje na zemi od kedy je tu život. Samoliečbu masážou môžeme pozorovať aj u zvierat. Príroda zaviedla túto prvú medicínu sveta pre živočíchy predtým, ako štát zaviedol zdravotníctvo.
Faktom je, že viacerí  ľudia, ktorí si uvedenú knihu zakúpili tvrdia, že táto“ jednoduchá metóda samoliečby“ funguje!!
Uvedená publikácia môže byť prínosom a skutočnou pomôckou pri prekonávaní zdravotných problémov. Radšej gram prevencie a trochu trpezlivosti pri praktizovaná tejto liečby ako kilá liekov.
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy(Bene Libri), Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541, www.centrumknihy.sk
Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „ Kniha týždňa“.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel