Oslávte fašiangy pod piatimi hviezdičkami

  • Spravodajstvo
  • 25. januára 2013, 12:58
  • Autor:ts/red(i)

Milovníci dobrej zábavy, skvelej kuchyne a nádherného prostredia storočného secesného hotela Thermia Palace v Kúpeľoch Piešťany sa už po druhýkrát stretnú na fašiangovom bále.

Ten sa uskutoční v piatok 8. februára. Na hostí čaká pestrý program, ale aj vynikajúce fašiangové kulinárske špeciality, hlavne zabíjačkové lahôdky. O zábavu pri hudbe sa postarajú Anyalai Brothers and Band aj folklórny súbor Krajanec.
Jeho členovia predvedú originálne fašiangové zvyky, piesne, tance s maskami či pochovávanie basy.Rušno a veselo bude aj po polnoci, keď sa bude žrebovať tombola. Prvou cenou je víkendový pobyt pre dve osoby v hoteli Thermia Palace. Celým večerom bude hostí v úlohe moderátora sprevádzať riaditeľ hotela Josef Provázek: „Vyskúšal som si to už pred rokom a dopadlo to dobre. Vystupovať pred väčším množstvom ľudí mi nerobí problémy, hrám totiž aj ochotnícke divadlo.“

Pred fašiangovou zábavou si všetci záujemcovia budú môcť vypočuť informácie o novom kúpeľnom kozmetickom rade Sulthera. O kozmetike porozpráva kúpeľná manažérka Soňa Zábranská v hoteli Balnea Esplanade o 16. hodine. O zábavu, hudbu a kulinárske pochúťky sa postará personál hotela Thermia Palace.
Hosťom stačí vziať si so sebou dobrú náladu a fašiangové kostýmy. Masky akéhokoľvek druhu sú vítané. Vstupenky na druhý fašiangový bál, ktorý sa uskutoční 8. februára od 19. hodiny v hoteli Thermia Palace v Kúpeľoch Piešťany, sú v predaji priamo na recepcii hotela. V prípade záujmu si ich môžete rezervovať na čísle 033/775 61 11.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín