FUTBAL: Trnavčania hľadajú posily, prípravu začnú 7. januára

  • Spravodajstvo
  • 3. januára 2013, 12:54
  • Autor:sita

„Zatiaľ by bolo predčasné zverejňovať mená. Budeme múdrejší, keď začne zimná zaberačka,“ povedal PR manažér klubu Marek Ondrejka na margo príchodu ďalších posíl

Futbalisti slovenského klubu FC Spartak Trnava odštartujú svoju prípravu na jarnú časť Corgoň ligy v pondelok 7. januára aj s posilami Ivanom Lietavom, Ivanom Hodúrom a navrátilcami, ktorým sa skončilo hosťovanie. Trnavský klub o tom informoval prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky. Ivan Lietava sa stal hráčom Spartaka v decembri minulého roka, "bílým andelom" sa po príchode z ukrajinskej Vorskly Poltava upísal na dva a pol roka. Ivan Hodúr naposledy pôsobil v poľskom klube Zaglebie Lubin. Funkcionárom trnavského Spartaka nevyšla snaha zaistiť si služby Milana Bortela, ktorý zo Zlatých Moraviec zamieril do pražskej Slavie, majú však v hľadáčiku ďalších hráčov. "Zatiaľ by bolo predčasné zverejňovať mená. Budeme múdrejší, keď začne zimná zaberačka," povedal PR manažér klubu Marek Ondrejka pre spartak.sk.

O miesto v kádri tímu, ktorý po jesennej časti corgoňligovej sezóny figuruje v tabuľke so 16 bodmi na poslednej 12. priečke, zabojujú navrátilci z hosťovaní. Zo Senca prišiel útočník Ľubomír Gogolák, z Myjavy stredopoliar Ján Petráš a z Dunajskej Stredy obranca Patrik Banovič. Na Trnavčanov čaká od 13. do 18. januára kondičná príprava v Piešťanoch. V rámci herného sústredenia v Prahe sa na prelome januára a februára stretnú s futbalistami dvoch pražských klubov Dukly a Slavie. Počas februárového sústredenia v tureckom Beleku vyzvú "spartakovci" hráčov srbského FK Rad Belehrad, bulharského Litexu Loveč, ruského Amkaru Perm a maďarského Paksi SE. Generálkou na prvé jarné kolo CL bude pre zverencov Petra Zelenského 23. februára súboj s hráčmi Podbrezovej, ktorá je po jeseni lídrom tabuľky slovenskej druhej najvyššej futbalovej súťaže.

Program prípravných zápasov FC Spartak Trnava pred jarnou časťou Corgoň ligy:

19. januára: Dubnica nad Váhom (II. liga) – Spartak Trnava
23. januára: Spartak Trnava – Senec (II. liga)
26. januára: Spartak Trnava – Šamorín (II. liga)
29. januára – 1. februára: herné sústredenie v Prahe (30. januára: Dukla Praha /ČR-I. liga/ – Spartak Trnava, 1. februára: Slavia Praha /ČR-I. liga/ – Spartak Trnava)
4. – 16. februára: herné sústredenie v tureckom Beleku (7. februára: Spartak Trnava – FK Rad Belehrad /Srb.-I. liga/, 9. februára: Spartak Trnava – Litex Loveč /Bul.-I. liga/, 11. februára: Spartak Trnava – Amkar Perm /Rus.-I. liga/, 13. februára: Spartak Trnava – Paks SE /Maď.-I. liga/)
20. februára: Dunajská Streda (II. liga) – Spartak Trnava
23. februára: Podbrezová (II. liga) – Spartak Trnava

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel