Kúpte si Piešťanský týždeň, určite sa tam dočítate, že…

  • Spravodajstvo
  • 1. januára 2013, 13:55
  • Autor:red

Sviatočné dni plynú rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niekto ich prežil na plný plyn, iný možno troška pribrzdil a v tichosti si vychutnal šálku voňavej kávy či bylinkového čaju. Redaktori Piešťanského týždňa ani teraz nezaháľali s rukami za chrbtom, naopak – s vystrčeným fotoaparátom cvakali jednu akciu za druhou. Už zajtra sa o tom presvedčíte v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa.

Piešťany Nový rok vítali s Jankom Kuricom
Piešťanci privítali Nový rok už tradične na námestí, pri živej hudbe a stánkoch s dobrým jedlom a pitím. O výbornú náladu sa postarala domáca kapela Slniečko, ktorú po jej vystúpení vystriedal Janko Kuric so svojou skupinou Vidiek. Oslavy príchodu Nového roka zavŕšil ohňostroj, ktorý jeho organizátori odpaľovali zo strechy nákupného centra Aupark.
Chodkyňa zrážku s Renaultom neprežila 

Päťdesiatsedemročný vodič Renaultu zrazil vo štvrtok 20. decembra na priechode pre chodcov pred miestnym pohostinstvom o rok mladšiu ženu. Tá nehodu neprežila. Zomrela po prevoze do nemocnice. 
Centrum pomoci človeku nechce byť pre bezdomovcov len úradom
V Piešťanoch otvoria v najbližších týždňoch nové centrum pre ľudí v ťaživej sociálnej situácii. Postará sa o to Trnavská arcidiecézna charita. Projekt je jednou z aktivít, ktoré rozbehol bývalý arcibiskup Róbert Bezák.
S ľadovými medveďmi sa kúpal aj exminister

Voda vo Váhu mala iba jeden stupeň Celzia a šesť desiatok otužilcov sa dobrovoľne do nej nahrnulo. Druhý sviatok vianočný je v Piešťanoch typický aj tým, že medzi dvoma mostmi sa kúpu ľadové medvede z rôznych kútov Slovenska.
Kronika udalostí

Rok 2012 bol v Piešťanoch naplnený udalosťami, ktoré sme zachytili aj na stránkach Piešťanského týždňa. Prečítajte si ich v kronike, do ktorej sme vybrali tie najčítanejšie.
Top živnostníčka Slovenska A. Michalcová obchoduje so zdravím

V  bratislavskej Redute predstavili už po trinásty raz najlepšie slovenské podnikateľky Slovenska. Kategóriu Úspešná živnostníčka vyhrala Andrea Michalcová z Piešťan, ktorá podniká v oblasti dovozu a predaja testov potravinovej intolerancie a patrí medzi piatich najlepších distribútorov na svete. Andrein príbeh zaujal nielen komisiu zloženú z najúspešnejších podnikateľov Slovenska či Národnú agentúru pre rozvoj malého a stredného podnikania, ale aj nás.
Silvestrovský beh si odbehlo až 250 pretekárov

Na 47. ročníku silvestrovského behu v sa tento rok zúčastnilo až 250 bežcov. Toto podujatie patrí medzi najstaršie na Slovensku. Trať bola tradičná – medzi Kolonádovým a Krajinským mostom. V hlavnej kategórii mužov (10 km) proti sebe bojovalo 88 pretekárov, najrýchlejší bol Branislav Arbert z Bardejova 34:30.
Kráľovnino adieu bazénom: Moravcová ukončila kariéru

Najlepšia plavkyňa v dejinách samostatnej Slovenskej republiky, Piešťanka Martina Moravcová, vo štvrtok 20. decembra 2012 slávnostne ukončila dlhoročnú bohatú a úspešnú kariéru. Šesťnásobná najlepšia športovkyňa SR už začiatkom leta po opakovaných neúspešných pokusoch kvalifikovať sa na rejirdné šieste olympijské hry predznamenala koniec aktívnej športovej činnosti.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav