Buďte opatrní pri výbere peňazí z bankomatu

  • Spravodajstvo
  • 18. decembra 2012, 10:01
  • Autor:krpz

Polícia pátra po totožnosti mužov na fotkách a prosí občanov o pomoc pri ich stotožnení. Obaja muži sú podozriví z toho, že v meste Hlohovec prilepili na funkčný bankomat, na otvor určený na vydávanie peňazí, kovovú lištu.

Sivočierna lišta o rozmeroch 21,5 x 3 cm mala zachytávať peniaze podávané klientovi. Následne po umiestnení prídavného zariadenia si chcel vybrať hotovosť 37 ročný muž, avšak bankomat mu sumu nevydal, no transakciu zúčtoval. Po ňom prišiel k bankomatu ďalší klient, ktorému tiež bankomat po navolení potrebných údajov peniaze nevydal. Muži sa bližšie prizreli k otvoru na vydávanie peňazí  a vtedy si všimli, že je na ňom prilepená kovová  lišta, no peniaze sa pod ňou nenachádzali. Vzápätí kontaktovali políciu.

V prípade, že ste podozrivých mužov spoznali, oznámte to polícii na číslo 158.

 

Zároveň by sme chceli upozorniť občanov, aby boli obozretní pri vyberaní peňazí z bankomatov. V prípade, že  by ste si všimli akékoľvek prídavné zariadenie, odporúčame ihneď kontaktovať políciu.

 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava