Prvé mená jubilejnej Lodenice 2013 sú tu!

  • Spravodajstvo
  • 13. decembra 2012, 12:30
  • Autor:

Organizátori festivalu Lodenica 2013 zverejnili prvé mená účinkujúcich, ktorí na sklonku budúceho leta navštívia Piešťany. Festivalu príde zablahoželať napríklad legendárny Spiritual kvintet.

Po niekoľkých rokoch sa k nám vrátia NEZMAŘI a hneď premiérovo na Lodenici v sprievode  Symfonického orchestra. S vôňou Tymiánu určite bude vystúpenie PAVLA ŽALMANA a spol.
Festival Lodenica  roztancuje countryman  TOMÁŠ LINKA so skupinou Příma linka. Oslavovať s nami bude aj SAMSON a jeho parta a to pri príležitosti ich dvadsiateho výročia.
Premiérovo nám na Lodenici zahrá aj skupina MÁCI dvadsať rokov po smrti. Vizovický  FLERET oslávi s Lodenicou svoju tridsiatku.
Aj skupina KAMELOT príde na Lodenicu. Samozrejme, nebudú chýbať bratia JAN a FRANTIŠEK  NEDVĚDOVCI.
Pricestujú k nám aj skupiny, ktoré nás vždy humorne naladia, a to BUKASOVÝ MASÍV a domáce SLNIEČKO.
Slovenskú country scénu už dlhé roky zdobí ALLAN MIKUŠEK a AM band. 
Na festival Lodenica dorazia aj charizmatickí  TAXMENI so špeciálnym programom, spomienkou na Michala Tučného. V programe sa nám predstavia muzikanti z Michalovej éry. O tomto projekte Vás budeme priebežne informovať. Opäť sa budeme zabávať na troch scénach a spomínať už aj s Lodeničiarskymi  potomkami na dlhých pätnásť  rokov. Tešíme sa na Vás! Užite si Vianoce a s gitarou a pesničkou vhupneme do pätnásteho ročníka našej Lodenice.
Vstupenka na festival Lodenica môže byť aj originálnym vianočným darčekom pre Vašich priateľov a blízkych.
V predaji je stále najlacnejšia limitovaná séria vstupeniek za 15,-€. Predpredaj v sieti
 www.ticketportal.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava