TRAGÉDIA AkTUALIZOVANÉ – smrť študentky

  • Spravodajstvo
  • 11. decembra 2012, 09:09
  • Autor:KRPZ(j)

Vyjadrenie polície k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej kamión zabil študentku.

Na ohlasovňu požiarov HS v Hlohovci bola prostredníctvom operačného strediska KR HaZZ v Trnave v pondelok 10. decembra o 19:57 hod. nahlásená dopravná nehoda kamiónu a jedného osobného motorového vozidla na štátnej ceste č. I/61 pred obcou Madunice v smere od Červeníka. 
Na miesto udalosti boli vyslaní štyria príslušníci z hasičskej stanice v Hlohovci s technikou AHZS MB ATEGO a CAS 30 IVECO TRAKKER. Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu macedónskeho kamiónu značky VOLVO a jedného osobného motorového vozidla značky OPEL TIGRA s jednou zakliesnenou osobou. Príslušníci HaZZ vyslobodili pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia zakliesnenú osobu z havarovaného vozidla, zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a osvetľovali miesto udalosti osvetľovacím agregátom. 
Prítomný službukonajúci lekár ZZS konštatoval u postihnutej osoby exitus, šofér kamiónu vyviazol z nehody bez zranení so šokovými príznakmi. Na mieste udalosti sa nachádzali príslušníci PZ SR, ktorí riadili premávku a dokumentovali dopravnú nehodu. Hasičská jednotka sa po zbalení vecných prostriedkov a zdokumentovaní udalosti vrátila o 22:09 hod. na svoju základňu.
 O tragédii prinášame príspevok aj s fotogalériou na:
http://www.piestanskydennik.sk/rubriky/spravy/aktualne/tragedia-kamion-zabil-19-rocnu-studentku-z-rakovic-11659/

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel