Nadácia odštartovala druhé kolo Nápadov na Váhu

  • Spravodajstvo
  • 10. decembra 2012, 09:18
  • Autor:sita/red

Nové nápady na Váhu môžu do konca roka získať finančný príspevok v maximálnej výške 500 eur. Trenčianska nadácia vyhlásila už druhé grantové kolo tohto projektu. V tom prvom prijala sedem projektov od predkladateľov z okresu Nové Mesto nad Váhom. Napokon uspeli štyri, medzi ktoré rozdelili 1 160 eur.

„Aktívne mimovládky či neformálne skupiny z Novomestského okresu, ktoré nestihli podať svoje projekty do prvej uzávierky, majú možnosť žiadať o finančný grant v druhom kole. Uzávierka je 19. decembra, podmienky a potrebné formuláre – žiadosť o poskytnutie grantu sú dostupné na internetovej stránke nadácie,“ informovala Danka Adamusová z Trenčianskej nadácie. V druhom kole plánujú rozdeliť celkovo 3 000 eur. 

V ďalšom grantovom kole môžu byť podporené projekty, ktoré sú prínosom pre širokú verejnosť či zaujímavým spôsobom zviditeľnia región. Taktiež by mali byť originálne, zaujímavé, prínosné pre miestnu komunitu a mali by podnietiť aktívnu spoluprácu samosprávy, organizácií a miestnej komunity. Maximálna podpora jedného projektu je 500 eur. Uzávierka predkladania projektov je 19. decembra do 12:00, dovtedy musí byť projekt doručený do kancelárie nadácie. O grant môže požiadať fyzická aj právnická osoba prostredníctvom formuláru, ktorý si verejnosť môže stiahnuť zo stránky nadácie.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav