Kniha týždňa: Čaro Vianoc

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. decembra 2012, 08:12
  • Autor:red

Dávame do pozornosti knižnú novinku Čaro Vianoc. Vydalo vydavateľstvo IKAR.
Vianoce sú najkrajšie sviatky roka, počas ktorých sa zrejme každému naplní srdce radosťou, lebo sa neoddeliteľne spájajú so spomienkami na detstvo, s rodinou, láskou a priateľstvom, sú oslavou dobra a krásy, pokoja a lásky medzi ľuďmi.

Dokonca aj tí, ktorí odmietajú Vianoce pre ich nepopierateľný konzumný charakter, alebo tí, ktorí nechcú ani počuť o širšej rodine, tešia sa v decembri z krásneho vianočného osvetlenia na uliciach, z vianočnej výzdoby vonku i vnútri a posledný mesiac v roku sú plní napätého očakávania.

Táto kniha by chcela vyvolať vo vás čitateľoch radostné očakávanie vianočných sviatkov, spestriť vám obdobie príprav. Nájdete v nej všetky potrebné: tipy, rady, nápady a návody ako vyrobiť vianočné dekorácie, ako originálne naaranžovať stôl, vyzdobiť steny či okná. Okrem toho tu nájdete zaujímavé recepty a chutné vianočné dobroty. Všetko, čo patrí k vianočným sviatkom.

Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy(Bene Libri), Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541 www.centrumknihy.sk

Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „ Kniha týždňa“.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav