Dráma Piešťany – Nitra sa skončila pre „havranov“ prehrou

  • Hokej / Šport
  • 2. decembra 2012, 21:40
  • Autor:sita/ms/pj

Dnes (2.12.) odohrali Piešťanci dramatický duel s Nitrou, ktorý sa po nájazdoch skončil pre ŠHK 37 Piešťany prehrou 3:4.

Už v 2. min sa nepresadil hosťujúci Ordzovenský a na opačnej strane ani domáci Filip, ktorého Laco vychytal lapačkou. V 7. min mal veľkú šancu Nitran Chrenko, ale Tomek šancu zneškodnil. O dve minúty neskôr urobila chybu obrana hostí v strednom pásme, puk získal Melichárek a sólo zakončil ponad plece M. Laca – 1:0. V 15. min sa vyznamenal domáci gólman Tomek, keď vyriešil závar pre domácou bránkou, ktorý mali na svedomí Pupák a Kováčik.
V úvode druhej časti boli aktívnejší hráči Piešťan, ale Stupka ani F. Hudec svoje rýchle akcie nezakončili úspešne. O tri minúty neskôr mohol Škadra zvýšiť na 2:0, no trafil iba žŕdku Lacovej bránky. Z následného protiútoku nastrelil Martin Segľa iba Tomekovo rameno. V 32. min to Mišura skúšal na Laca bekhendom, ale prestrelil nitriansku bránku. Následné dve presilovky sa domácim hráčom nepodarilo využiť. Naopak, v 39. min mali Nitrania početnú výhodu o dvoch korčuliarov, ktorú zužitkovali zásluhou Ordzovenského. Ten si nakorčuľoval pred bránku a zasunul puk medzi Tomekove betóny.
V tretej tretine pykali domáci opäť v oslabení, keď Stümpel našiel krížnou prihrávkou Tománka a hostia opäť viedli – 1:2. Stretnutie gradovalo pred výbornou diváckou kulisou. V 48. min využili aj domáci početnú výhodu, keď J. Ručkay našiel Melichárka – 2:2. V 52. min sa ocitol Jokila v dobrej šanci, no pred Tomekom nepochodil. O dve minúty neskôr kryl Tomek tečovanú strelu Jokilu. V 56. min strieľal J. Ručkay do hornej časti bránky, ale Laco ho vychytal nádherným semaforom. V 59. min strhol vedenie na stanu Piešťan Chylo, ale hosťom sa podarilo vyrovnať zásluhou Kováčika.
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel