Kúpte knihu pre neznáme dieťa, ktoré chce čítať

  • Spravodajstvo
  • 29. novembra 2012, 13:31
  • Autor:až/vd

PIEŠŤANY – Blížia sa Vianoce a s nimi aj čas štedrosti. Členky Medzinárodného klubu žien v Piešťanoch spoločne s kníhkupectvami v našom meste pripravili pre všetky deti základných a stredných škôl z Piešťan, ktoré sú dlhodobo v sociálnej núdzi projekt Otvor srdce – daruj knihu.

„Ak vstúpite v predvianočnom čase do niektorého z piešťanských kníhkupectiev, venujte prosíme pozornosť miestu s vystavenými knižkami, v ktorých sú záložky s označením mena dieťaťa, ktoré práve túto knihu túži nájsť pod vianočným stromčekom, ale bez vašej pomoci sa tak nestane,“ povedala Alžbeta Žofajová z PIWC Piešťany.  Ak teda chcete obdarovať nielen seba, ale aj malého doposiaľ možno pre vás neznámeho čitateľa, vyberte si ktorúkoľvek z uvedených kníh, zaplaťte ju pri pokladni s tým, že ju necháte v predajni.
„Aj keď vy nebudete osobne poznať dieťa, ktorému urobíte radosť, my z PIWC knižky z kníhkupectiev vyzdvihneme a doručíme pred Vianocami priamo do rúk dieťaťa. K nim pridáme ešte hračku, aby radosť bola ešte o kúsok väčšia,“ dodala A. Žofajová. Knižky nájdete v kníhkupectvách Panta Rhei v Auparku, Centrum knihy na Winterovej ulici a v Kníhkupectve PN Daniely Balošákovej na Rázusovej ulici v Piešťanoch.
Projekt trvá do 20. decembra a knihy odovzdajú deťom 21. decembra o 10.00 h v Piešťanskom informačnom centre.  
Dočítate sa o tom aj v Piešťanskom týždni, ktorý je už k dispozícii v obchodoch a stánkoch Piešťan i celého regiónu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava