Piešťanci prehrali s Duklou Trenčín tesne 1:2

  • Hokej / Šport
  • 27. novembra 2012, 21:29
  • Autor:sita

Dnešný duel sa pre piešťanských „havranov“ skončil neúspechom, keď po dvoch tretinách bolo 1:1, Trenčín v tretej tretine strelil rozhodujúci gól a Piešťancom sa už dotiahnuť nepodarilo. Dukla Trenčín si tak z Piešťan odniesla tri body.

    V úvodnej tretine mali viac z hry Piešťanci, no vytvorené šance sa im nedarilo premieňať. V 13. min sa usadili v obrannom pásme Trenčína, kde roztočili kolotoč, no Stupka netrafil bránku. V 19. min sa do gólových príležitostí dostal Jakub Ručkay aj Otčenáš, ani jeden z nich neuspel. Zahrmelo však na druhej strane – jednu sekundu pred klaksónom sa ujali vedenia hostia zásluhou Marosza, ktorý profitoval z Pardavého prihrávky – 0:1.

Do druhej časti hry nabehli domáci rezko, v 24. min po akcii štvrtého útoku Lisoň – Mertel – Stupka, tretí menovaný vyrovnal na 1:1. O tri minúty neskôr Marosz nakorčuľoval až pred domáceho brankára Tomeka, no svoju akciu nedotiahol do úspešného konca. V 34. min sa mohli do vedenia dostať domáci hráči, ale Jakub Ručkay nedokázal prehodiť ležiaceho Kristína. Tesne pred koncom druhej tretiny strelecky neuspeli ani Otčenáš a Tybor.

V úvode III. tretiny sa v šanci ocitol Jakub Ručkay, no bekhendom neskóroval. V 44. min po Pozníkovej strele domácemu brankárovi pomohla konštrukcia bránky. V 51. min sa pred Tomekom ocitol Sojčík, no netrafil odkrytú bránku. V ďalšom priebehu stretnutia svoje šance nevyužili ani Tybor, Mertel či Haring. Do streleckej listiny sa zapísal Peter Kopecký, ktorý sa dve minúty pred koncom stretnutia dostal k odrazenému puku a rozhodol o víťazovi stretnutia – 1:2. Domácim už nepomohla ani minútová hra bez brankára.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel