Kniha týždňa: Mafiánske pipiny

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. novembra 2012, 08:03
  • Autor:red

Tento týždeň dávame do pozornosti knižnú novinku Mafiánske pipiny (Iva N. Kefforts).Vydalo vydavateľstvo Albert Marenčin – Vydavateľstvo PT.

Silní, nebojácni muži, agresívni, majetnícki a násilnícki mafiáni. V partnerských vzťahoch dievčín z bytoviek s nabúchanými hlavohruďovými chlapcami sa dejú veci! Sadistické bitky, psychické násilie, strach a mlčanie. Život s mafiánom vystrelí pipinu do sveta kabeliek Vuitton, do sveta briliantov a steakov z argentínskeho dobytka, do sveta fajnových ľudí, kde sa priemerný život, nedokončená maturita, nedostatok peňazí, túžba vlastniť všetko krásne z regálov luxusných obchodov stáva zabudnutým snom a život v blahobyte nádhernou realitou. Ale je to naozaj také skvelé?
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy(Bene Libri), Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541 www.centrumknihy.sk

Taktiež je možné objednať uvedený titul  prostredníctvom e-shopu  www.tklibri.com a prevziať priamo v predajni kníhkupectva Centrum knihy v Piešťanoch.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava