SÚŤAŽ: Medovina ovešaná medailami

  • Spravodajstvo
  • 20. novembra 2012, 09:46
  • Autor:jk

Piešťanský týždeň vám prinesie hromadu vianočných darčekov!

Zlatá a bronzová medaila z Apimondia v Argentíne, zlaté, strieborné a bronzové medaily z Mazer Cup v USA, zlatá z Apimondia v Dubline, zlato zo Slovinska i Bulharska… To je časť z dlhého radu prestižných ocenení, ktoré získali medoviny malej rodinnej firmy APIMED z Dolnej Krupej.
Trnavská medovina, Original slovenská medovina, Staroslovanská medovina tmavá a Staroslovanská medovina svetlá je štvoricou, ktorá sa už roky úspešne prediera na tie najsvetovejšíe fóra.
Nepremárnite príležitosť a oslaďte si i vy štedrovečerný stôl lahodným „vínom s dušou medu“, ako hovorí majiteľ firmy Peter Kudláč. Pošlite nám tri kupóny uverejnené v troch za sebou nasledujúcich vydaniach Piešťanského týždňa alebo SMS-ku. Bližšie podmienky súťaže sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa. Možno práve vy sa obdaruje darčekových prúteným košom obsahujúcim trištvrtelitrové fľašky Trnavskej medoviny a Staroslovanskej medoviny svetlej i tmavej. Výnimočnosť tej prvej spočíva v dokonalej harmónii použitého medu, bylín a korenín Dôkazom tohto tvrdenia je, že Trnavská medovina žne úspechy po celom svete. Pre Slovensko získala historicky prvú medailu vôbec na najväčšej svetovej súťaže a to hneď zlatú, v roku 2005 v Dubline. Rovnako sa po nej oblizne nielen Ír, ale tiež Američan, Francúz, Austrálčan alebo Francúz.
Staroslovanská medovina tmavá je tradičným nápojom vyrábaným podľa originálnej receptúry z medovicového horského včelieho medu. Táto medovina je delikatesou pre labužníkov, ktorí vedia oceniť výnimočnosť chutí a vône medovicového medu prekvaseného do medoviny. Staroslovanská medovina svetlá je takisto vyrábaná podľa originálnej receptúry, avšak z agátového včelieho medu. Dlhodobým zrením získa typicky medovú chuť a arómu s nádychom po vôni agátu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín