SÚŤAŹ: Darujte si exkluzívny stromček

  • Spravodajstvo
  • 20. novembra 2012, 10:41
  • Autor:jk

Piešťanský týždeň vám prinesie hromadu vianočných darčekov!

Firma MT-S má za sebou úspešné realizácie v zahraničí: budovy v parížskom Louvre, francúzskej sieti obchodov Monoprix či vo fínskej opere. Na Slovensku ozdobovala sídlo prezidenta v Grassalkovichovom paláci v Bratislave a Kúpele Piešťany.
Nečítali ste už niekde o týchto exkluzívnych vianočných stromčekoch? Ale áno, minulý rok v súťaži Piešťanského týždňa. ktorá mala značný ohlas. A tento rok ju už pomaly tradične opakujeme. Traja šťastlivci získajú tri stromčeky. Na víťaza čaká darček s dĺžkou 2,10 metra, ostatným dvom vyžrebovaným sa ujdú stromčeky len o tridsať centimetrov kratšie. Stačí vystrihnúť tri kupóny uverejnené v troch za sebou nasledujúcich číslach Piešťanského týždňa alebo poslať SMS-ku. Podmienky súťaže nájdete v Piešťanskom týždni číslo 48.
Na korenšpondenčný lístok s vlepenými kupónmi (môže byť aj pohľadnica, list) napíšte pár vetičkami  svoj NAJkrajší, NAJnezabudnuteľnejší, NAJsmutnejší či NAJveselší zážitok z vašich koncoročných sviatkov. Alebo napíšte PRIANIE, ktoré by ste želali svojim NAJDRAHŚÍM. Vybrané príspevky uverejníme. (Nie je to podmienkou súťaže.)
Spoločnosť MT-S je firma so šesťnásťročnou tradíciou. Zaoberá sa výrobou dekoračných predmetov. Mnohé roky v nej vyvíjali výrobky, ktoré môžete použiť počas vianočných sviatkov, Nového roku, fašiangov, veľkonočných sviatkov, Valentína a iných slávnostných príležitostí.

Sortiment MT-S sa zameriava na výrobky z PVC fólie, najmä stromčekov, girlánd, vencov a ozdôb. Okrem základných rozmerov a tvarov, sú pracovníci schopní zhotoviť výrobky podľa požiadaviek zákazníka. Ponuka firmy zahŕňa aj tiež program Gigant, čo obsahuje zhotovenie nadrozmerných stromov a konštrukcií.

 

(jk)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela