Kniha týždňa: Leonard Cohen: Pozoruhodný život

  • Kultúra a spoločnosť
  • 19. novembra 2012, 08:27
  • Autor:red

Tento týždeň máme pre Vás jedinečnú knižnú novinku Leonard Cohen: Pozoruhodný život(Anthony Reynolds ). Vydalo vydavateľstvo Mladá fronta v roku 2012.

Kto by nepoznal Leonarda Cohena?!. Tento vynikajúci kanadský spevák, skladateľ, básnik a spisovateľ oslovil svojou tvorbou niekoľko generácii  ako aj priaznivcov rôznych hudobných žánrov. Je držiteľom  mnohých literárnych a hudobných ocenení.  
Svojím úžasným zastretým hlasom a zvláštnou charizmou okúzlil a stále okúzľuje svojich fanúšikov po celom svete.

Táto skvelá biografia vás prevedie celým životom Leonarda Cohena od prvých literárnych úspechov cez roky strávené na gréckom ostrove Hydra, bohémske obdobie plné koncertov, nahrávania, ale aj vína, žien a dlhotrvajúcich večierkov až po jeho pobyt v budhistickom kláštore Mount Baldy a jeho návrat do nahrávacieho štúdia a na koncertné pódia.
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy(Bene Libri), Winterova 31 (bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541, www.centrumknihy.sk

Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „ Kniha týždňa“.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava