Vandali vyčínali na zimnom štadióne

  • Hokej / Šport
  • 15. novembra 2012, 22:38
  • Autor:šhk37piešťany.sk

Hokejový klub ŠHK 37 Piešťany oznamuje priaznivcom hokeja, návštevníkom najbližšieho extraligového stretnutia s HK36 Skalica, že z technických príčin bolo nutné pristúpiť k zmene predaja vstupeniek. Nakoľko turniketový a ticketingový systém Easton Arény sa stal terčom neuveriteľného vandalského činu, kedy boli poškodené optické káble k predajným terminálom a kontrolným miestam pri vchodoch, budú na stretnutie 20.kola v piatok 16.novembra 2012 predávané vstupenky bez označenia konkrétnych miest na sedenie.

Majitelia permanentiek majú svoje miesta napriek tejto zmene naďalej rezervované, žiadame ostatných návštevníkov, aby túto skutočnosť rešpektovali a uvoľnili miesta "permanentkárom".

V Easton Aréne sú štyri sektory, ktoré sú takmer výhradne zaplnené permanentkami a voľnými vstupmi. Jedná sa o sektory A1P, A2L a A2P na tribúne "A", sektor B1P na tribúne "B". V ostatných sektoroch je dostatočný počet voľných miest, na ktoré je možné si sadnúť tentokrát vo "voľnom režime".

Ospravedlňujeme sa všetkým návštevníkom za vzniknutý discomfort pri návšteve Extraligového stretnutia a veríme, že pochopia vzniknutý stav a nebudú svojim prípadným negatívnym počínaním ešte komplikovať nelichotivú situáciu…

Riešenie útoku na optické prepojenia Easton Arény je v riešení polície, ku konkrétnym skutočnostiam sa vedenie klubu vyjadrí až po skompletovaní detailov.
zdroj: www.šhk37piešťany.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav