Domácu „fešn“ predvedie aj Lukáš Babač

  • Spravodajstvo
  • 15. novembra 2012, 13:20
  • Autor:ts (v)

PIEŠŤANY – Na reklamno-benefičnej módnej prehliadke piešťanských butikov, účesov a líčenia z domácich salónov s názvom Piešťany Fešn 2012 „the real world“, ktorú na sobotu 17. novembra o piatej popoludní pripravili Kursalon a Addire, sa podľa posledných informácií v úlohe modela predstaví tiež úspešný piešťanský veslár Lukáš Babač.

Okrem neho sa na móle vo veľkej sále Kursalonu  ukážu ženské športové talenty z nášho mesta  – zberateľky víťazných pohárov z rôznych pretekov,  majsterky SR  – Agáta Malíková a Katarína Hollá a ďalšie členky Piešťanského plaveckého klubu. Dievčatá predvedú i úbor, v ktorom sa pohybujú najčastejšie: plavky.
Podujatie má totiž ambíciu nielen zabaviť, ale i podporiť domáce aktivity a informovať o nich zaujímavým spôsobom.  „Nejdeme ukazovať pozlátko, ale skutočný svet, plný života. Chceme spojiť príjemné s užitočným, prácu so zábavou, reklamu s benefíciou, motivovať  a predviesť, akých máme doma v Piešťanoch šikovných ľudí,“ hovorí za organizátorov Adriana Drahovská. 
Nultý – skúšobný ročník uskutočnili v roku 2010 a mal u návštevníkov slušný úspech. Po ročnej prestávke znovu oslovili pôvodných účastníkov, ktorí sa k akcii bez váhania pripojili. „Som veľmi vďačná, že ľudia sú ochotní znovu venovať svoj čas, energiu a znášať na svojich pleciach náklady spojené s prípravou,“ pokračuje A. Drahovská.  Aby pridali podujatiu na atraktivite, rozhodli sa organizátori upraviť priestor y kaviarne Kursalonu na provizórny butik s vybraným tovarom zúčastnených obchodníkov.
Vstupné na módnu prehliadku bude opäť len na báze dobrovoľnosti a výnos z neho dostanú rodiny v núdzi. „Aj pri nultom ročníku sme prostredníctvom Medzinárodného klubu žien PIWC venovali výťažok rodičom s dvomi postihnutými deťmi a túto tradíciu chceme zachovať,“ dodáva. Návštevníci budú mať tentoraz možnosť podporiť rodinu 13- ročnej nevidiacej Moniky.
Zdroj: Tlačová správa

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila