Kniha týždňa: Osudná cesta

  • Kultúra a spoločnosť
  • 12. novembra 2012, 08:42
  • Autor:red

Tento týždeň dávame do pozornosti knižnú novinku Osudná cesta(Kathy Reichs ). Vydalo vydavateľstvo Slovart. Preložil Patrik Roľko.

Kto by nepoznal úspešný seriál Kosti?! Mnohí nadšenci však netušia, že tento seriál vznikol na základe viacerých úspešných kníh od autorky Kathy Reichs .

Kathy Reichs je slávna forenzná antropologička, certifikovaná Americkou radou súdnej antropológie. Taktiež  je producentkou úspešného seriálu Bones (Kosti), ktorý je inšpirovaný jej knižnými príbehmi i reálnymi skúsenosťami. Nedávno bola autorka aj na Slovensku a predstavila svoju novú knihu Osudná cesta.
O čom je kniha Osudná cesta?

Forenzná antropologička Temperance Brennanová prichádza do Severnej Karolíny ako členka špeciálneho operačného tímu vyšetrovať haváriu lietadla. Pri prechádzke lesom nájde časť tela – podľa všetkého ide o jeden z mnohých pozostatkov nešťastia, na ktorom si práve chceli pochutnať kojoty. Pri analýze vzorky však Tempe zistí šokujúce fakty: nájdené ostatky patria staršiemu neznámemu mužovi a nesúvisia s leteckou katastrofou. Zakrátko hory opäť vydajú príšerné tajomstvo.
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy(Bene Libri), Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541 www.centrumknihy.sk

Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „ Kniha týždňa“.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava