Zuzka Vráblová už trénuje na Filipínach

  • Šport / Ostatné športy
  • 7. novembra 2012, 09:46
  • Autor:M. Sarvaš/redbull.sk

Zuzka Vráblová, momentálne jedna z najlepších wakeskateriek na svete sa pripravuje na Majstrovstvá sveta vo wakeskate priamo na Filipínach (IWWF 2012 Cablewakeboard & Cablewakeskate World Championships). Mladá wakeskaterka je čerstvou majsterkou Európy vo wakeskate, a na konte má aj prvé miesto na WWA Majstrovstvách sveta 2010 a trojnásobné víťazstvo na Majstrovstvách Slovenska.

Už niečo vyše týždňa sa jej domov stali spomínané Filipíny. Tieto ostrovy nie sú pre talentovanú Piešťanku úplnou novinkou, pretože tam už jazdila pred tromi rokmi, keď sa začínala venovať wakeskatingu profesionálnejšie.
"Je to raj! milí ľudia, super park, teplúčko a partia dobrých jazdcov" opísala miesto pretekov.
Po pretekoch ostane Zuzana Vráblová na Filipínach, ale presunie sa do Manily, na druhý vlek a chystá sa aj na ďalšie medzinárodné preteky – King of Wake alebo surf trip s kamošmi zo Švajčiarska a Izreala.
Zuzana pred odchodom absolvovala netradičné jazdenie na kaskádach za Čunovom. Wakeparky po svete už má celkom najazdené a tak príležitosť zajazdiť si na neobvyklom atraktívnom domácom spote zobrala všetkými desiatimi. Osem kaskád za Čunovom je pokorených. Video z kaskád nájdete na linku: http://www.redbull.sk/cs/Satellite/sk_SK/Video/Zuzka-Vr%C3%A1blov%C3%A1-wakeskating-cascades-021243278397093

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav