ŠHK 37 Piešťany prehral s Banskou Bystricou 3:2, opäť po nájazdoch

  • Hokej / Šport
  • 2. novembra 2012, 21:50
  • Autor:sita/ms/p.j.

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany prehrali v dueli s Banskou Bystricou po nájazdoch 3:2, aj keď ešte v druhej tretine viedli 2:1 a mali niekoľko stopercentných šancí, ktoré mohli o zápase rozhodnúť. Na domácom štadióne si tak Piešťanci nechali iba jeden bod.

Začiatok stretnutia zastihol domácich v dobrej forme, v 2. min unikol J. Ručkay a po sóle takmer cez celé klzisko poslal domácich do vedenia. O dve minúty mohol vyrovnať Heizer a hneď po ňom aj Nemček. Banskej Bystrici sa to podarilo v 11. min zásluhou Češíka. Piešťancov to však nerozhodilo, postupne sa dostali do šancí Saliji aj Mišura. V 20. min domáci kapitán Filip poslal strelou od modrej dostal ŠHK vedenia. Druhá tretina bola vyrovnaná, na oboch stranách sa striedali gólové príležitosti, ale ani jednému mužstvu sa nepodarilo skórovať.
Dejstvo v poslednej časti sa nieslo v znamení nevyužitých šancí domáceho tímu. V 54. min sa postaral o vyrovnanie hosťujúci Hudec. Domáci sa snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, svoju šancu nedokázal premenil Melichárek a duel dospel do predĺženia. V ňom sa domáci bránili, pretože hrali oslabení. V predĺžení napokon gól nepadol a zápas sa posunul do samostatných nájazdov, v ktorom boli úspešnejší Banskobystričania. Rozhodujúci nájazd premenil Ján Sýkora.
Pozrite si zostrih a fotogalériu z tohto zápasu:
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava