V piatok začínajú poľovnícke slávnosti

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. októbra 2012, 11:38
  • Autor:

Kúpele Piešťany budú mať v posledné októbrové dni špeciálnu príchuť a atmosféru. Na svoje si prídu predovšetkým milovníci prírody a dobrého jedla z diviny. Pavilón Harmony na Kúpeľnom ostrove zaplnia návštevníci druhého ročníka Poľovníckych slávností.

Od 26. do 28. októbra si budú môcť rodiny s deťmi vychutnať ozajstné zážitky, ktoré ich ponoria do sveta darov prírody a poľovníctva. Poľovnícke slávnosti sú určené každému, kto chce zažiť spätosť s prírodou a naučiť sa zaujímavosti z tohto sveta. Pozrieť si môžete pravé poľovnícke trofeje ulovené v okrese Piešťany za uplynulých päť rokov, tematické filmy či výcvik poľovných psov. Ozajstní nadšenci si budú môcť zakúpiť poľovnícku literatúru i poľovnícke doplnky.
Pri tónoch country a dychovej hudby si vychutnáte ozajstný poľovnícky guláš. Súčasťou programu bude aj ochutnávka regionálnych vín, prezentácia mladých vín a burčiaku z produkcie regionálnych vinárstiev.
V posledný deň Poľovníckych slávností doplní príjemnú atmosféru Svätohubertský sprievod a omša v hudobnom pavilóne Harmony. Slúžiť ju bude katolícky kňaz Peter Bohunický za sprievodu dychovej hudby Rovina z Veľkých Kostolian. Cieľom omše je poďakovanie za dary prírody, ktoré kňaz slávnostne požehná. Kúpeľný ostrov sa stane neprehliadnuteľných miestom zábavy, zážitkov i poučenia pre všetkých nadšencov prírody a poľovníctva.
Program poľovníckych slávností si pozrite na fotke vedľa článku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel