Světáci zaimprovizovali aj pred piešťanským publikom

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 22. októbra 2012, 07:49
  • Autor:ip

PIEŠŤANY – Světáci – partia troch fasádnikov, ktorí sa dostanú na práce do Prahy. V tomto žiarivom veľkomeste plnom lákadiel a nočného života zažijú nejedno prekvapenie. Po dramatickom výstupe v grilbare Diplomat, kde spôsobia požiar, sa rozhodnú vzdelať sa v spoločenskom správaní. Slávny film z roku 1969 síce v Dome umenia nepremietali, ale o vynikajúci zážitok sa tu v piatok 19. októbra postarali herci zo spolku Háta počas divadelného spracovania tohto notoricky známeho snímku.

Traja fasádnici si zaslúžia aj spoločnosť troch dám na úrovni. Kto však mohol tušiť, že natrafia na trojicu podobne "vyškolených" ľahkých dievok.
"Nie je to jednoduché, stotožniť sa s príbehom tejto hry. Ľudia ho poznajú z filmu a samozrejme porovnávajú. Aj u vás v Piešťanoch sa stalo, že nás publikum zobralo a spolu s nami sa dobre bavili. Som rád, že to dobre dopadlo," povedal herec Martin Zounar.
V novom vydaní Piešťanského týždňa sa dozviete, ako sa českí herci popasovali s filmovou klasikou a tiež o ich improvizácii na piešťanských divadelných doskách.
((myvideo:1))


0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín