Topfest bude trojdňový a oslavovať bude aj Tublatanka!

  • Spravodajstvo
  • 18. októbra 2012, 11:34
  • Autor:duna(v)

Desiaty ročník najväčšieho rockového open air festivalu na Slovensku potrvá až tri dni, návštevníci sa tak budú môcť zabávať už od štvrtka.

Dobrá správa pre fanúšikov kvalitnej hudby a festivalu Topfest! Obľúbené podujatie, ktoré tradične vypĺňa prvý prázdninový víkend tisíckam ľudí, ponúkne v rámci jubilejného 10. ročníka rozšírený program rozdelený do troch dní. Topfest 2013 sa tak začne už vo štvrtok a potrvá od 27. do 29. júna. „Keď oslava, tak poriadna. Myslím, že máme dostatok kvalitných interpretov, ktorí sa postarajú o výborný program počas všetkých troch dní. Dali sme si záväzok, aby bol Topfest každým rokom krajší, väčší, jednoducho lepší a verím, že týmto krokom potešíme našich fanúšikov,“ načrtol Dušan Drobný z agentúry DUNA, ktorá má festival pod palcom.

Organizátori už potvrdili aj prvé mená účinkujúcich – na Topfeste 2013 sa predstavia skupiny Čechomor, Horkýže Slíže a IMT Smile a pribúdajú aj ďalší z „gratulantov“. Pri oslavách desiateho výročia festivalu nebude chýbať ani Tublatanka so špeciánym programom pre Topfest a zaznejú aj najznámejšie slovenské ľudové skladby v jedinečnom podaní skupiny Arzén.

Tento zoznam sa pochopiteľne ešte niekoľkonásobne rozšíri. Verní priaznivci sa dokonca majú dočkať zahraničnej formácie zvučného mena. „Radi by sme splnili sny ľudí o kapelách, ktoré nám opakujú dlhé roky. Robíme všetko preto, aby sa nám podarilo dotiahnuť na Slovensko ďalšieho hviezdneho interpreta. Prezradím, že rokujeme aj so skupinami, na ktoré sme si v minulosti netrúfali, respektíve sme s nimi neboli v kontakte,“ priblížil Drobný.

Vstupenky na jubilejný Topfest sú v predpredaji v sieti Ticketportal s výraznými zľavami do konca roka. Trojdňová permanentka na celý festival je do 31. decembra v ponuke za špeciálnu, zvýhodnenú cenu 35 eur. Jednodňová vstupenka na štvrtok sa predáva za 25 eur, vstupenka na piatok alebo sobotu je v hodnote 20 eur. Pre skalných priaznivcov je v akciovej cene iba do konca roka k dispozícii aj limitovaný počet VIP vstupeniek zahŕňajúcich sedenie na tribúne, klimatizovaný stan, občerstvenie, samostatné splachovacie WC, či VIP parkovanie. „Do predaja sme ich dali do konca roka iba 100 kusov, po novom roku bude ich cena vyššia. Čo sa týka ceny permanentiek, tá je pri kúpe do decembra dokonca nižšia ako bola počas ostatného ročníka, hoci festival o deň rozširujeme,“ dodal Drobný.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel