„Havrani“ prehrali v Skalici na nájazdy

  • Hokej / Šport
  • 14. októbra 2012, 19:36
  • Autor:sita

Od úvodu sa hral opatrný hokej, o väčší rozruch sa postaral až Vyrúbalík, ktorý si napádaný S. Salijim takmer vrazil puk do vlastnej bránky. V 13. min sa perfektným zákrokom predviedol Trenčan a nedovolil tak Haringovi otvoriť skóre zápasu. Na opačnej strane sólom cez polovicu klziska zaujal R. Konečný, ale ani on a následne ani I. Jankovič neprekonali Tomeka.

Prvý gól zápasu padol až v 23. min, keď Chylo prekonal dezorientovaného Trenčana. Vyrovnávajúci gól dosiahli Skaličania v polovici zápasu, Vyrúbalík sa dostal k vyrazenému puku a tvrdou strelou spomedzi kruhov prekonal Tomeka. V 35. min sa o nádherný hokejový moment postaral Andrej Kudrna, ktorý sa predral do útočného pásma, puk si posunul pomedzi nohy obrancu, náznakom strely si položil brankára a zakončil do prázdnej bránky. Dve minúty pred koncom II. tretiny mali Skaličania blízko k tretiemu gólu. Po akcii dvoch na jedného zakončoval Kutálek, k dorážke sa dostal I. Jankovič, Tomek však nepustil puk za svoj chrbát.
Tempo hry sa stupňovalo, na oboch stranách sme mali možnosť vidieť množstvo spálených šancí. V 47. min sa hosťom podarilo vyrovnať. Trenčan šiel po puk za bránku, kde ho oň pripravil Stupka. Skalický gólman sa nestihol včas vrátiť a Mertel tak spokojne zakončil do úplne odkrytej bránky. Svoj tím mohol v 55. min poslať do opätovného vedenia Preisinger, no trafil len dobre postaveného Tomeka. V predĺžení gól nepadol, v samostatných nájazdoch rozhodol o víťazstve domácich Preisinger.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava