Hokejisti prehrali s Duklou Trenčín

  • Hokej / Šport
  • 5. októbra 2012, 20:13
  • Autor:sita / P. Jurák

ŠHK 37 Piešťany – Dukla Trenčín 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Góly: 28. T. Melichárek (tr. strieľanie) – 1. Pardavý, 33. Lelkeš (Tybor, Marosz), 49. Sojčík (Tybor)
Vylúčení: 4:6 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: D. Konc – Valach, Holienka,
3060 divákov

V úvode premiérového považského derby zaskočil domácich už po 37 sekundách hry kapitán hostí Pardavý, ktorého nahodenie od zadného mantinelu skončilo za prekvapeným brankárom Tomekom. Piešťany sa potom zahryzli do súpera, vytvorili si tlak. V 5. min dostal Tatar puk do siete, ale len vďaka svojej ruke, takže gól neplatil. Následne Nemec nepremenil trestné strieľanie. Mužstvá sa snažili o aktívnu hru a šance sa striedali na oboch stranách.
V drese ŠHK 37 sa výrazne činil predovšetkým Tatar, so spoluhráčmi sa dočkal v 28. min, keď ďalšie trestné strieľanie premenil ponad lapačku Melichárek. Piešťany po góle ešte viac ožili, ale pri tlaku paradoxne inkasovali: Maroszovu odrazenú strelu doklepol Lelkeš.
Trenčania počas celého zápasu pozorne bránili a podnikali nebezpečné protiútoky. Na domáce hokejky sa v zakončení postupne vkrádal čoraz väčší nepokoj a hráči Piešťan spálili aj tie najväčšie šance. O výsledku definitívne rozhodla 49. min, keď Tybor poslal do nájazdu Sojčíka, ktorý sa nemýlil. Na rezultáte už nič nezmenila ani veľká aktivita domácich "havranov" a ich krátka záverečná power-play.
Zostavy:
Piešťany: Tomek – V. Urban, Brňák, Drgoň, R. Filip, Cuník, A. Kolník, Bučka, A. Hruška – Stupka, Mertel, T. Melichárek – J. Ručkay, Tatar, H. Ručkay – Chylo, Peško, Haring – B. Jánoš, V. Nemec, S. Saliji
Trenčín: Kristín – T. Bokroš, Biro, E. Bagin, E. Bednár, Habšuda, Imrich, Ďurkech, M. Nemčík – Pardavý, J. Gašparovič, O. Mikula – Tybor, Lelkeš, Sojčík – Marosz, Broska, Šišovský – B. Jakúbek, M. Adamec, Mravík
Zostrih zo zápasu a fotogalériu nájdete pod týmto článkom:
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel