V Piešťanskom týždni pripravujeme

  • Spravodajstvo
  • 14. septembra 2012, 13:57
  • Autor:red

„Konečne piatok,“ povzdychnú si viacerí pracujúci, ktorí sa tešia na víkend. S posledným pracovným dňom vám pravidelne prinášame na stránke Piešťanského týždňa témy spracovávané redaktormi vášho-nášho periodika. Nahliadnite do redakčnej kuchyne:

Čitatelia Piešťanskému týždňu vystavili vysvedčenie
Našim prevažujúcim čitateľom je žena so stredoškolským vzdelaním, vo veku štyridsať až päťdesiat rokov. Takýto záver vyplynul z priskumu Piešťanského týždňa. Akí ste vy, naši čitatelia a ake ste nám vystavili vysvedčenie?
Štrajk učiteľov dostal zelenú aj v piešťanskom regióne
Vo štvrtok minulého týždňa sa zatvorili brány škôl. Kúpeľné mesto nebolo výnimkou. Piešťanský týždeň intenzívne monitoroval situáciu počas najväčšieho protestu učiteľov v dejinách Slovenskej republiky.
Eva tento rok zatiaľ prilákala viac ako 33-tisíc návštevníkov
Kúpalisko Eva má za sebou tri štvrtiny z letnej sezóny roku 2012. Počas troch mesiacov si cestu sem našlo viac ako 33-tisíc návštevníkov. Okrem kúpania sa vo veľkom bazéne, tento rok pólisti predstavili jednu novinku – detský bazénik.
Memoriál v réžii mestskej polície
Na strelecký Memoriál Milana Straku, ktorý každoročne organizuje Mestská polícia Piešťany prišlo tento rok desať družstiev. V sokolovskej strelnici Laila sa o prvenstvo v streľbe z revolveru usilovali mestskí policajti z Českej republiky a Slovenska.
Koncert Fragile si v Piešťanoch pozrel aj Richard Müller
Počas trvania festivalu Cinematik si premietačka a filmové plátno v Dome umenia na chvíľku oddýchli. V pondelok 10. septembra na piešťanských divadelných doskách koncertovali známe osobnosti zo slovenského šoubiznisu. Vokálna skupina Fragile si od prvej skladby získala sympatie všetkých, ktorí prišli na ich vystúpenie.
Chodník slávy paralympionikov
Chodník slávy, pripomínajúci úspechy slovenských paralympijských medailistov, je na kúpeľnom ostrove v Piešťanoch. Slovenský paralympijský výbor (SPV) v spolupráci so Slovenskými liečebnými kúpeľmi Piešťany (SLKP), a.s. chce aj takýmto spôsobom pripomínať triumfy postihnutých športovcov, ktorí sa už niekoľko rokov pripravujú na súťaže v kúpeľných domoch. Na otvorení sa zúčastnil aj premiér Róbert Fico.

Lukáš Učeň je víťazom slovenského pohára v zjazde
Po minulovíkendových pretekoch na Donovaloch sa stal celkovým víťazom Sloveského pohára v zjazde na bicykli Piešťanec Lukáš Učeň. Piate miesto na pretekoch na Donovaloch mu stačilo na to, aby sa stal víťazom pohára. Slovenská cyklistická ikona, Filip Polc skončil až na treťom mieste. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela